کمیسیون مشاورهای۱۷۷۶ رئیس جمهور دونالد ترامپ، در تلاش برای متحد کردن آمریکاییها به اصول بنیانگذاران، روز دوشنبه با انتشار یک گزارش عمومی، وظیفه خود را برای بازنگری تاریخچه بنیانگذاری این کشور، به پایان رساند.
بر طبق این کمیسیون که در سال آخر دوره ریاست حمهوری ترامپ و در میان روند افکار عمومی رو به افزایشی که از آمریکا یک تصویر ظالم و نژاد پرست ارایه میکند، ایجاد شد، آمریکاییهای امروزه در مورد معنای کشورشان، تاریخ آن و چگونگی اداره آن «عمیقاً اختلاف نظر پیدا کردهاند» .
در این گزارش، پس از بررسی مجدد اصول و آرمانهای مندرج در اعلامیه استقلال و قانون اساسی آمده است «نه آمریکا و نه هیچ کشور دیگری در تطابق کامل با حقایق جهانی برابری، آزادی، عدالت و دولت زندگی نکردهاند … اما هیچ ملتی قبل از آمریکا هرگز جرأت بیان این حقایق را به عنوان مبنای رسمی سیاستهای خود نداشته است و هیچ کسی بیشتر از آمریکا برای رسیدن به آنها تلاش نکرده است.»
نویسندگان بخش عمدهای از این گزارش را به بررسی چالشهای اصول بنیانگذاری آمریکایی اختصاص دادهاند. برخی از اینها مانند بردهداری تاریخی هستند، که اساساً با این ایده که «همه انسانها برابر آفریده شدهاند» ناسازگار است. برخی دیگر مانند پیشرفت گرایی جدیدترند، که معتقد است قانون اساسی باید به طور مداوم تغییر و تکامل یابد تا بتواند حقوق انسانها را که در حال تحول است پوشش دهد. جنبشهای فاشیستی و کمونیستی به دنبال یک دولت توتالیتر و بدون احترام به حقوق فردی هستند؛ و سیاستهای هویت مدرن به نفع سیستمهای گروهی خاصی تحت عنوان عدالت اجتماعی است.
در این گزارش آمده است: «استدلالها، تاکتیکها و نام این جنبشها تغییر کرده و میزان چالش متفاوت است، اما همه آنها در پایبندی به همان دروغ شریک هستند که میگوید مردم از ارزش برابر و حقوق برابر برخوردار نیستند.»
گزارش کمیسیون در مورد خطرات جنبشهای سیاسی مدرن که اصول بنیانگذار آمریکا را از بین میبرد، هشدار میدهد و خاطرنشان میکند که بسیاری از جنبشهای تاریخی موفق بودند زیرا به تقویت این اصول کمک کرده بودند نه به از بین بردن آنها.»
نویسندگان گزارش نوشتند: «اصلاحات بزرگی مانند لغو قانون، حق رأی زنان، ضد کمونیسم، جنبش حقوق مدنی و جنبش طرفدار زندگی، که اغلب تعهد ما را به اصول اعلام شده مستقل بودن بر طبق قانون اساسی بهبود میبخشد، ارائه دادهاند.»
این گزارش خواستار نوسازی ملی آموزش است تا به شهروندان آینده آمریکایی اصول بنیادی و ویژگی لازم برای ادامه این اصول را بیاموزد. به گفته نویسندگان، یک آموزش میهن پرستانه به معنای نادیده گرفتن خطاهای گذشته ملت نیست، بلکه به معنای تماشای تاریخ به روشی روشن و سالم، با احترام و عشق است.
در این گزارش هشدار داده شده است که کالجها و دانشگاههای آمریکایی دقیقاً عکس این عمل را انجام میدهند و خاطرنشان میکند که آنها به کانونهای ضدآمریکاییگرایی، افترا و سانسور تبدیل شدهاند، با این هدف که نظرات افراد را کنترل کنند بجای آنکه به آنها آموزش دهند.
نویسندگان به ویژه از تاریخ نگار هوارد زین و برنده جایزه پولیتزر برای جلوگیری از اینکه دانش آموزان، انسانیت، خوبی و خیرخواهی را در شخصیتهای تاریخی آمریکا ببینند، استفاده کردند. در عوض، آنها نسخه تحریف شده تاریخ آمریکا را به خوانندگان جوان خود ارائه میدهند.
در گزارش مطرح شده است که «تجدیدنظر تاریخی که صداقت و حقیقت تاریخی را زیر پا میگذارد، آمریکاییان را با برجسته کردن فقط گناهان اجدادشان شرمنده میکند و ادعاهای نژادپرستی سیستمی را میآموزد که فقط با تبعیض بیشتر از بین میرود، این یک ایدئولوژی است که هدف آن دستکاری عقاید بیش از آموزش ذهن است.»
نویسنده این گزارش گفت که تجدید وحدت آمریکا بستگی به این دارد که هر آمریکایی مایل باشد در برابر استبداد در زندگی روزمره خود بایستد.
در این گزارش آمده است: «مهمتر از همه چیز، ما باید در هر حوزه ای در مقابل ظالمانی ایستادگی کنیم که خواستار این هستند که ما فقط در مورد گناهان آمریکا صحبت کنیم در حالی که عظمت آن را انکار میکنیم. در خانه، در مدرسه، در محل کار و در جهان، این مردم هستند و فقط مردم این قدرت را دارند که برای آمریکا ایستادگی کنند و از سبک زندگی ما دفاع کنند.»
مطالب دیگر:
شبح کمونیسم در حال حکمرانی بر جهان ما: فصل ۱۳: ربودن رسانهها
آلودگی بستنیهای چینی به ویروس کرونا
جهان باید علیه نقض حقوق بشر در چین متحد شود