Search
Asset 2

چین کودکان ناخواسته را می‌فروشد

پیغام پرستاری ازبیمارستان کودکان شینینگ واقع در شهر شینینگ، ایالت چینگ‌های. بر طبق گزارش رادیو ملی چین: بیمارستان‌های ایالت هنان برای فروش نوزادان ناخواسته آگهی می‌دهند.
پیغام پرستاری ازبیمارستان کودکان شینینگ واقع در شهر شینینگ، ایالت چینگ‌های. بر طبق گزارش رادیو ملی چین: بیمارستان‌های ایالت هنان برای فروش نوزادان ناخواسته آگهی می‌دهند.

بر طبق گزارش رادیوی ملی چین، ایستگاه رادیویی رسمی: «بیمارستان مرکزی چین برای فروش نوزادان ناخواسته آگهی می‌دهد.»

بیمارستان‌های شهر چنگ‌زو در ایالت هنان چنین اظهار داشتند: «فرزند پسر ۳۶۰۰۰ یوآن تقریباً معادل ۵۸۰۰ دلار آمریکا و فرزند دختر ۲۴۰۰۰ یوآن تقریباً معادل ۳۹۰۰ دلار آمریکا به فروش می‌رسد.»

گزارشگر با شماره‌ی مندرج در آگهی نصب شده بر روی دیوار بیمارستانی دیگر تماس می‌گیرد و وانمود می‌کند که تمایل دارد نوزادی را بخرد. طرف پاسخگو گزارشگر را از سلامت نوزادان مطمئن می‌سازد و اشاره می‌کند که تعداد زیادی نوزاد هست و شما می‌توانید انتخاب کنید! وقتی گزارشگر پرسید که نوزادان از کجا آورده‌شده‌اند و برای اطمینان پرسید که نوزادان و کودکان دزدی نباشد، فرد پاسخگو اظهار داشت اغلب‌شان از مادران جوان کارگر هستند که نوزادان را نمی‌خواهند و استطاعت مالی برای نگهداری‌شان ندارند.

هر چند تحت سیستم «هوکو» سیستم ثبت و نظارت محلی در چین، مشکل می‌توان اطمینان حاصل کرد که کودکی به طور غیر قانونی گرفته شود.

وقتی از نحوه‌ی ثبت کودک تحت سیستم «هوکو» که غیر رسمی گرفته شده پرسش کرد، او گفت با گرفتن مدرک جعلی از یتیم‌‏خانه نشان می‌دهد که کودک را به سرپرستی گرفتند و می‌توانند در وزارت ثبت احوال به طور رسمی او را سرپرستی کنند.

تحت سیاست تک‌‏فرزندی در چین، بازار سیاه نوزادان و دزدی کودکان رو به افزایش گذاشته است، چرا که خانواده‌هایی که هم‌‏اکنون یک فرزند دارند و یا امکان بارداری ندارند، علاقمندند که فرزند دیگری بخرند. همچنین کودکان قربانی این بازار سیاه برای کار‌اجباری، سوء‌استفاده‌های جنسی یا ازدواج‌های اجباری مورد استفاده قرار می‌گیرند. بر طبق نظر متخصصان بیش از ۷۰۰۰۰ کودک‌‏ربایی هر ساله در چین رخ می‌دهد که این کودکان بعدها فروخته می‌شوند.

گزارشگر رادیوی ملی چین همچنین به این مسئله اشاره کرد که اغلب این کودکان در آسایشگاه‌های محلی مشکلات ذهنی و ناتوانی‌های جسمی دارند. شاید دلیل همکاری غیر قانونی خیلی از خانواده‌ها به این منظور باشد که آنها ترجیح می‌دهند فرزندی سالم را به سرپرستی بگیرند.

 یکی از شهروندان شهر جنگ‌زو که یکی از بستگانش فرزندی را خریده به گزارشگر چنین گفت: «پلیس محلی تمایلی به تحقیقات در مورد بازار سیاه کودکان ندارد چرا که تعدادی از این خانواده‌ها برای مقاصد مادی قصد فروش بچه‌هایشان را دارند و هرگز گم‌شدن فرزندان‌شان را گزارش نمی‌دهند.»

 با وجود اینکه مقامات چین از سال ۲۰۰۹ جلوی بازار سیاه فروش کودکان را گرفتند هنوز مشکل پابرجاست. بر طبق اسناد و گزارش‌‌های شخصی بازارسیاه در سال ۲۰۱۲ که توسط بخش ایالتی ایالات متحده به چاپ رسید، ایالات چین قوانین جامع و مبسوطی جهت جلوگیری از بازارسیاه ندارند و کم‌‏کاری در این زمینه دلیل عدم موفقیت‌شان در توقف این‌گونه جرایم است. چین همچنان در این لیست برای هشت سال متمادی دومین کشور باقی‌مانده، چرا‌که حداقل همکاری لازم و قوانین کارآمد برای توقف و دستگیری مجرمین بازارسیاه را نداشته است.

اپک‌تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌گردد. 

 

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی