Search
Asset 2

هشدار مایکروسافت درباره استفاده چین از هوش مصنوعی برای اخلال در انتخابات آمریکا، کره جنوبی و هند

مایکروسافت با انتشار گزارشی هشدار داد که که انتظار می‌رود گروه‌های سایبری تحت حمایت دولت چین، انتخابات مهم سال ۲۰۲۴ در آمریکا، هند و کره جنوبی را هدف قرار دهند.
(Andrea Verdelli/Getty Images)

مایکروسافت با انتشار گزارشی هشدار داد که انتظار می‌رود گروه‌های سایبری تحت حمایت دولت چین، انتخابات مهم سال ۲۰۲۴ در آمریکا، هند و کره جنوبی را هدف قرار دهند.

این شرکت فناوری آمریکایی عنوان کرده است؛ «در حالی که مردم هند، کره جنوبی و ایالات متحده به پای صندوق‌های رای می‌روند، احتمالاً شاهد خواهیم بود که بازیگران سایبری و تأثیرگذار چینی و تا حدی بازیگران سایبری کره شمالی برای هدف قرار دادن این انتخابات دست به کار شوند.»

بر اساس گزارش تیم اطلاعاتی مایکروسافت که امروز منتشر شد، چین تلاش خواهد کرد تا انتخابات این سه کشور را در سال جاری با روش‌های مصنوعی مختل کند.

در این گزارش آمده است که چین دست‌کم با تولید محتوا توسط هوش مصنوعی و انتشار آن از طریق رسانه‌های اجتماعی سعی خواهد کرد تا به سود منافع خود در این انتخابات قدم بردارد.

مایکروسافت عنوان کرده که ممکن است تأثیر چنین محتوایی بر روی مخاطبان کم‌ باشد، اما با تلاش‌های فزاینده چین، این اقدامات ممکن است در مراحل بعدی موثر واقع شود.

بر اساس گزارش روزنامه گاردین، چین قبلاً در انتخابات ریاست‌جمهوری تایوان در ژانویه تلاش کرده بود تا یک کمپین اطلاعات نادرست تولید شده توسط هوش مصنوعی راه‌اندازی کند.

بنابر گزارش مایکروسافت، این اولین بار است که یک نهاد دولتی از محتوای ساخته شده توسط هوش مصنوعی برای تأثیرگذاری بر انتخابات خارجی استفاده می‌کند.

یک گروه تحت حمایت پکن به نام طوفان ۱۳۷۶، که به عنوان Spamouflage یا Dragonbridge شناخته می‌شود، در طول انتخابات تایوان بسیار فعال بود.

تلاش‌های این گروه برای تأثیرگذاری بر انتخابات شامل ارسال صوت جعلی در یوتیوب از نامزد انتخاباتی «تری گو» بود.

مایکروسافت گفته که این کلیپ «احتمالاً توسط هوش مصنوعی تولید شده است». یوتیوب این محتوا را قبل از اینکه به دست بسیاری از کاربران برسد، حذف کرد.

این گروه مورد حمایت پکن همچنین مجموعه‌ای از یادداشت‌های ایجاد شده توسط هوش مصنوعی را درباره نامزد نهایی موفق، ویلیام لای که مخالف پکن است، منتشر کرد که ادعاهای بی‌پایه‌ای را علیه لای مطرح و او را به اختلاس بودجه دولتی متهم کرده بود.

همچنین این گروه سابقه استفاده از مجریان اخبار تلویزیونی تولید شده توسط هوش مصنوعی را داشت، تاکتیکی که جمهوری اسلامی نیز از آن استفاده می‌کند.

مایکروسافت گفته است که برنامه مجریان اخبار توسط نرم‌افزار CapCut ایجاد شده‌ که توسط شرکت چینی بایت دنس، مالک تیک تاک توسعه داده شده است.

این شرکت افزوده است که گروه‌های چینی همچنان به کمپین‌های نفوذ در انتخابات ایالات متحده ادامه می‏دهند.

به این ترتیب که سایبری‌های مورد حمایت پکن از حساب‌های رسانه‌های اجتماعی برای طرح «سوالات تفرقه‌انگیز» استفاده می‌کنند و تلاش می‌کنند تا مسائلی که باعث شکاف میان رای‌دهندگان آمریکایی می‌شود را درک کنند.

ایالات متحده و بریتانیا ماه گذشته هکرهای مورد حمایت چین را متهم کردند که سال‌هاست کمپین سایبری را برای هدف قرار دادن سیاستمداران، روزنامه‌نگاران، کسب‌وکارها و همچنین انتخابات راه‌اندازی کرده‌اند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی