Search
Asset 2

دومین ایالت آمریکا لایحه مقابله با برداشت اجباری اعضای بدن در چین را تصویب کرد

برداشت اجباری اعضای بدن در چین از طرفداران فالون گونگ
این عکس، اجرای برداشت اجباری اعضای بدن در چین از طرفداران فالون گونگ را در طی یک گردهمایی در اتاوا، کانادا، در سال ۲۰۰۸ نشان می‌دهد. (The Epoch Times)

قانونگذاران ایالت یوتا به اتفاق آرا قانونی را به‌منظور مبارزه با عمل خونین برداشت اجباری اعضای بدن تصویب کردند که هم‌اکنون در چین کمونیستی انجام می‌شود. این دومین ایالت آمریکا است این لایحه را تصویب می‌کند.

لایحه اس.بی۲۶۲ که بیمه‌گران سلامت را از پوشش هزینه‌های پیوند عضو یا مراقبت‌های پس از پیوند در چین منع می‌کند، در اول مارس با ۷۰ رای موافق در مجلس یوتا تصویب شد و در همان روز توسط رئیس سنا امضا شد. اکنون به سمت میز فرمانداری می‌رود.

کندیس پیروچی، نماینده ایالتی حامی این لایحه، اندکی پیش از رای‌گیری اول مارس درباره این لایحه گفت: «[برداشت اجباری اعضای بدن] یک کابوس جهنمی بسیار واقعی برای مردم است، و این چیزی است که ما باید از آن آگاه باشیم و بخشی از زنجیره تامین آن نباشیم.»

او گفت که یوتا به‌عنوان یک ایالت «سعی می‌کند در این فضا فعال و پیشرو باشد،» زیرا همدستی با جنایات رژیم چین در این کشور نباید تحمل شود. او خاطرنشان کرد که اسرائیل که به‌دلیل هولوکاست «به این موضوع حساس است» به سرعت قوانینی را برای مقابله با این سوءاستفاده تصویب کرد.

خانم پیروچی گفت این واقعیت که «این عمل وحشتناک» در خارج از ایالات متحده اتفاق می‌افتد به این معنی است که یوتا نمی‌تواند آن را کاملاً ممنوع کند. اما ما می‌توانیم ردپای پول را دنبال کنیم و می‌توانیم دنبال دلارهایی برویم که در داخل کشور خودمان هستند … بنابراین، هرچه بیشتر بتوانیم از طریق مکانیسم‌های مالی دنبال این قضیه برویم تا مطمئن شویم که از پول مالیات‌دهندگان، یا پول کارفرما یا هیچ پولی از حق بیمه ما برای حمایت از این موضوع استفاده نمی‌شود، برای همه ما بهتر است.»

پس از تگزاس، که در ژوئن۲۰۲۳ لایحه مبارزه با برداشت اجباری اعضای بدن را به تصویب رساند، تصویب این لایحه در یوتا آن را به دومین ایالتی تبدیل می‌کند که چنین اقداماتی را اجرا می‌کند،

طرح مشابهی در آریزونا در حال پیشروی است که در ۲۹ فوریه توسط مجلس تصویب شد و منتظر رأی سنا است. آیداهو و میسوری نیز چنین لوایحی را در ماه فوریه در ایالت‌های خود ارائه کردند.

در جلسه استماع کمیته سنای یوتا در ۲۱ فوریه، سان چانگژن، مقیم این ایالت، شهادت داد که او یکی از حدود ۲۰ تمرین‌کننده فالون گونگ بود که در زمانی که در یک اردوگاه کار چینی به علت اعتقادش زندانی بود، از او آزمایش خون گرفتند.

سان چانگژن، تمرین‌کننده فالون گونگ، در سال ۲۰۱۸ مدیتیشن انجام می‌دهد. (عکس از سان چانگژن)

به گفته خانم سان، بازداشت‌شدگان، که همگی تمرین‌کنندگان فالون گونگ خانم بودند، در ژوئیه ۲۰۰۱ برای نیم روز به یک خودروی وَن بدون نام و نشان برده شدند تا تحت معاینه جسمی، آزمایش خون و سایر معاینات پزشکی قرارگیرند. هیچ یک از زندانیان عادی دیگر چنین آزمایشی را انجام ندادند.

او در بیانیه‌ای که در طول جلسه خوانده شد، نوشت: «در چین، سرنوشت تمرین‌کنندگان فالون دافا زندان، شکنجه وحشیانه و حتی از دست دادن زندگی است. آسیب‌های جسمی و روحی که در دوران حبس غیرقانونی‌ام متحمل شدم، با زبان قابل بیان نیست.»

فالون دافا یا فالون گونگ یک تمرین معنوی باستانی پیشرفته بر اساس اصول حقیقت، نیک‌خواهی و بردباری است که از سال ۱۹۹۹ تاکنون بیش از ۲۴ سال است که از سوی حزب کمونیست چین تحت آزار و شکنجه قرار گرفته است.

هان یو، یکی از حامیان فالون گونگ در نیویورک، در این جلسه گفت که معتقد است پدرش قربانی برداشت اجباری اعضای بدن رژیم چین شده است.

هان یو، که پدرش در چین به دلیل اعتقادش به فالون گونگ کشته شد، در تجمعی در پلازای سازمان ملل در شهر نیویورک، در ۲۴ سپتامبر ۲۰۱۹. (Eva Fu/The Epoch Times)

هان جونچینگ، پدر خانم هان، در سال ۲۰۰۴، دو ماه پس از دستگیری‌اش به‌دلیل تمرین فالون گونگ، در بازداشتگاهی در چین درگذشت.

پلیس در آن زمان مرگ او را به سکته قلبی نسبت داد، اما خانم هان «فکر می‌کرد که این احتمالا اشتباه است، زیرا او قبل از دستگیری سالم بود.»

او گفت که جسد پدرش «به‌طرز وحشتناکی لاغر و سراسر کبود شده بود.»

خانم هان گفت: «اما چیزی که بیش از همه مرا شوکه کرد، بخیه‌های سیاه و ضخیم از گلوی او تا شکمش بود. می‌توانستیم یک قطعه یخ سخت را زیر پوست او احساس کنیم.»

درحالی‌که پلیس ادعا می‌کرد که برش نتیجه کالبد شکافی بوده است، خانم هان گفت که خانواده‌اش «هیچ وقت اجازه کالبد شکافی را ندادند.»

وقتی سه سال بعد خانم هان از برداشت اجباری اعضای بدن مطلع شد، دچار شک و تردید شد که پدرش به‌خاطر اعضای بدنش کشته شده است.

خانم هان گفت: «به همین دلیل است که چین چنین زمان کوتاهی برای پیوند عضو دارد.»

در سال ۲۰۱۹ نیز یک دادگاه مردمی مستقل در لندن پس از یکسال تحقیق به این نتیجه رسید که رژیم چین در حال کشتن زندانیان عقیدتی؛ از جمله تمرین‌کنندگان تحت آزار و شکنجه فالون گونگ؛ در «میزان قابل توجهی» است.

در گزارش این دادگاه مستقل لندن آمده است که براساس تماس‌های تلفنی مخفیانه به پزشکان بیمارستان‌های پیوند عضو در چین، اندام‌های برداشته شده از تمرین‌کنندگان فالون گونگ به راحتی در دسترس هستند. تماس‌های تلفنی نشان داد که به گیرندگان عضو گفته می‌شود که برخلاف دیگر کشورها که نیاز است متقاضی ماه‌ها یا سال‌ها برای یک عضو، منتظر بماند، مدت انتظار در چین حدود دو هفته خواهد بود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی