Search
Asset 2

چاپ مقاله‌ی مربوط به تناسخ در یک مجله‌ی معتبر پزشکی

جهان پر از اسراری است که دانش کنونی ما را به چالش می‌کشد. اپک تایمز در بخش ماوراء دانش، داستانهایی از پدیده‌های خارق‌العاده را گرد آورده است تا به تصورات ما بال و پر بدهد و راه را برای چیزهای ممکنی که قبلاً انکار می‌شدند باز کند. آیا آنها واقعیت دارند؟ تصمیم با خود شماست.

مرحوم دکتر «یان استیونسون»، از دانشگاه ویرجینیا، یک محقق برجسته در زمینه‌ی تناسخ بود. دکتر «جیم تاکر» تحقیقات استیونسون را از آنجایی که باقی مانده‌ بود ادامه داد. یکی از مقالات آنان در یک مجله‌‏‌‏ی معتبر علمی به چاپ رسید. چاپ مقاله‌‏ای درباره‌‏ی تناسخ در یک مجله‌‏ی معتبر پزشکی، نشانی از تسلیم جوامع علمی نسبت به موضوعات ماورائی و غیر قابل اثباتِ علمی است.

آنان به تازگی بررسی یک نمونه‌‏ی جالب را که در نیمه‌ی غربی آمریکا رخ داده بود به اتمام رسانده بودند. یک پسر کوچک سه علامت مادرزادی داشت که با زخم‌های روی بدن برادر مرده‌ی او مطابقت می‌کرد. برادر پاتریک قبل از اینکه او به دنیا بیاید مرده بود؛ با این وجود به نظر می‌رسید که پاتریک از برخی رویدادهای زندگی برادر خود خاطراتی در ذهن داشت. این پسر کوچک همچنین همانند برادر خود لنگی در پای خود داشت؛ درحالی که پزشکان هیچ دلیل فیزیولوژیکی برای لنگی پاتریک نیافتند. نشانه‌های بسیاری بر این دلالت می‌کرد که پاتریک بازپیدا شده‌ی برادر مرده‌ی خود است.

دکتر استیونسون به این مورد مطالعه این عنوان را داد: «تطابق غیرمنتظره‌ در ۴ اختلال فیزیکی بین یک پسر و برادر مرده‌اش.» او آن را به «لنسنت» که یکی از مجلات پزشکی پیشرو است ارسال کرد.

در پاسخ آمده بود که «پس از بحث با تعدادی از سردبیران اینجا، تصمیم گرفتیم که بهتر است این مقاله به جای دیگری فرستاده شود.» دکتر تاکر در کتاب خود با نام «بازگشت به زندگی» در مورد چندین نمونه از موارد عدم پذیرش موضوع تناسخ در مجلات نوشته است.

مقاله‌ای که در مورد پاتریک بود در نهایت در مجله‌ی اکتشافات علمی به چاپ رسید. اما لنسنت در سال ۱۹۹۹ مقاله‌ی دکتر استیونسون را با عنوان «زندگی‌های قبلی دوقلوها» به چاپ رسانید.

این مقاله شامل گزارش‌هایی درباره‌‏ی ۴۲ مورد دوقلو بود که ادعا می‌شد حداقل یکی از دو جفت، زندگی قبلی خود را به یاد می‌آورد.

اگرچه در ابتدا بیشتر مجلات کارهای استیونسون در حوزه‌‏ی تناسخ را نپذیرفتند، در نهایت برخی از کارهای او به رسمیت شناخته شد.

در سال ۱۹۷۵ مجله‌ی انجمن پزشکی آمریکا نوشت: «او به طور خستگی‌ناپذیر و بی‌طرفانه‌ای دسته‌ی دقیقی از موارد مختلف را در مورد تناسخ از هندوستان گردآوری کرده است؛ مواردی که شواهد موجود در آن را به دشواری بتوان به صورت دیگری توضیح داد… او رکوردی از میزان بالایی از داده‌های جمع‌آوری شده را به ثبت رسانده است که نمی‌توان نادیده گرفت.»

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

 

اخبار بیشتر

1 دیدگاه دربارهٔ «چاپ مقاله‌ی مربوط به تناسخ در یک مجله‌ی معتبر پزشکی»

  1. عالی بود کاش مطالب بیشتری در این باره میذاشتید.سایت دکتر یان استیونسون پر از این مطالعات و تحقیقات هست ولی کتاب ها رو باید خرید که ما در ایران این امکان و نداریم اگه برای شما مقدور هست مقالات را حتی به زبان انگلیسی در صفحه خود بارگذاری کنید.ممنون

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی