Search
Asset 2

کنسرت گروه بامداد مشهد، در آلمان و استونی

کنسرت گروه بامداد مشهد، در آلمان و استونی
کنسرت گروه بامداد مشهد، در آلمان و استونی
کنسرت گروه بامداد مشهد، در آلمان و استونی
کنسرت گروه بامداد مشهد، در آلمان و استونی

گروه موسیقی «بامداد» از خراسان به دعوت دو فستیوال معتبر موسیقی آلمان و استونی، به این کشورها سفر می‌کند تا اجراهایی را با تلفیقی از قطعات و تصانیف موسیقی شمال و جنوب خراسان برگزار ‌کند.

به گزارش ایسنا، سرپرست گروه موسیقی «بامداد» می‌گوید هفتمین فستیوال (پنج سالانه) بین‌المللی موسیقی هارمونی – لیندن هولتز هاوزن که از ۲۴ تا ۲۸ ماه می در آلمان برگزار خواهد شد یکی از برجسته‌ترین فستیوال‌های موسیقی در دنیا است. ششمین دوره این فستیوال در سال ۲۰۱۱ با حضور بیش از ۱۸۰ گروه از ۳۸ کشور مختلف و با حمایت مستقیم صدر اعظم آلمان برگزار شد.

این گروه کنسرت دیگری را نیز در شهر کایزرسلاترن آلمان در۲۹ ماه می توسط انجمن فرهنگی ایرانیان اجرا خواهد کرد.

سالار مرتضوی (نوازنده دف، همخوان و سرپرست گروه)، امیر گوهریان (نوازنده تار وهمخوان)، بابک شایق (نوازنده سنتور)، رضا شریعتی و علی ظفری (نوازندگان کمانچه)، نفیسه طباطبایی (نوازنده نی)، امیررضا نقوی (نوازنده عود)، امید ناگهانی (نوازنده تمبک و همخوان) و فرشته مدرس‌زاده (همخوان آواز) اعضای گروه بامداد را تشکیل می‌دهند.

سالار مرتضوی سرپرست این گروه موسیقی می‌گوید: «فستیوال موسیقی مشرق زمین (Oriental Music Festival – Estonia) در کشور استونی نیز ۳۱ می تا ۳ جون برگزار می‌شود. استونی از سال ۱۹۹۲ میزبان شناخته‌شده‌ترین موزیسین‌ها و نوازندگان از هند، صربستان، خاورمیانه، آسیای میانه، خاور دور و جنوب شرق آسیا بوده است»

او فستیوال موسیقی مشرق زمین را نیزبرجسته‌ترین رخداد موسیقیایی در منطقه بالتیک دانسته و معتقد است که این برنامه‌ها، فستیوال‌ها و کنسرت‌ها قطعا اهمیت فوق‌العاده‌ای خواهد داشت؛ اما هیچ‌گاه برای ما جای برگزاری کنسرت در زادگاه وشهرمان را نخواهد گرفت. به‌عنوان یک موزیسین مشهدی امیدوارم روزی امکان ارائه این قطعات و اجرای کنسرت موسیقی برای همشهری‌های خوبم در مشهد عزیز نیز فراهم شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی