وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز دوشنبه با یوآف گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، گفتوگو کرد و خواستار انجام اقدامات بیشتر در راستای افزایش اساسی کمکهای بشردوستانه به غزه شد.
به گزارش رویترز، دولت آمریکا در نامهای در ۱۳ اکتبر اعلام کرد که اسرائیل ۳۰ روز فرصت دارد تا اقدامات مشخصی را برای رسیدگی به بحران بشردوستانه غزه، که بیش از یک سال است به دلیل جنگ اسرائیل در فلسطین تحت فشار قرار گرفته، در دستور کار قرار دهد.
امدادگران و مقامات سازمان ملل میگویند شرایط انسانی غزه وخیم است و جنگ تقریباً کل جمعیت ۲.۳ میلیون نفری این شهر را آواره کرده است.
وزارت امور خارجه آمریکا متعاقب این گفتوگو اعلام کرد: «بلینکن خواستار انجام اقدامات بیشتر در راستای افزایش و ادامه کمکهای بشردوستانه- از جمله غذا، دارو و دیگر تجهیزات ضروری- به غیرنظامیان در سراسر غزه شد.»
وزیر امور خارجه آمریکا بر اهمیت پایان دادن به جنگ غزه و بازگشت همه گروگانها به خانه و همچنین ترسیم مسیر آینده در دوران پساجنگ تأکید کرد؛ مسیری که به مردم فلسطین در غزه اجازه میدهد که زندگی خود را از سر بگیرند و در کار حکمرانی، امنیت و بازسازی پیشرفت کنند.