Search
Asset 2

هشدار استرالیا درباره تهدید هک حزب کمونیست چین: در خودرو یا نزدیک تلفن درباره مسائل حساس صحبت نکنید

مایک برجس، رئیس سازمان اطلاعات امنیت استرالیا هشدار داد که حزب کمونیست چین بزرگ‌ترین تهدید سایبری برای استرالیا است و گفت پکن در صورت تمایل می‌تواند شبکه‌های مخابراتی این کشور را از کار بیندازد.
مایک برجس، رئیس سازمان اطلاعات امنیت استرالیا.(David Gray/AFP via Getty Images)

رئیس سازمان اطلاعات استرالیا هشدار داد حزب کمونیست چین بزرگ‌ترین تهدید سایبری برای این کشور به شمار می‌رود و شناخت این حزب از شبکه‌های مخابراتی داخلی استرالیا به اندازه‌ای پیشرفته است که در صورت لزوم می‌تواند «آن‌ها را خاموش کند.»

مایک برجس، رئیس سازمان اطلاعات امنیت استرالیا در پادکست «میتچل آنلیمیتد» درباره قدرت‌های خارجی گفت: «آن‌ها فعالانه در تلاش‌ هستند، سیستم‌های ما را بشناسند.»

او گفت: «معتقدم در برخی موارد، همین امروز هم قادر به انجام این کار هستند.»

برجس از استرالیایی‌ها خواست آرامش خود را حفظ کنند، زیرا بعید است سیستم‌های ارتباطی این کشور از کار انداخته شوند، مگر اینکه استرالیا درگیر جنگ باشد.

با این حال، او هشدار داد که با توجه به توانایی دولت‌های خارجی برای شنود، مردم نباید در خودروهای خود یا در نزدیکی تلفن‌هایشان گفت‌وگوهای بسیار حساس داشته باشند.

او گفت: «چین نگرانی اصلی استرالیا است… چین برای این کار آماده می‌شود. اما باز هم می‌گویم، قرار نیست به این زودی چنین کاری انجام دهد.»

«هر چیزی که به شبکه متصل باشد، ممکن است از سوی کسانی که می‌خواهند به صحبت‌های شما گوش دهند یا مسیرهایی را که با آن خودرو طی کرده‌اید زیرنظر بگیرند، مورد سوءاستفاده قرار گیرد. بنابراین، این یک آسیب‌پذیری است که امروز با آن روبه‌رو هستیم.»

اظهارات برجس در این پادکست بازتاب‌دهنده سخنانی بود که او ۱۰ ماه پیش در یک نشست تجاری در ملبورن مطرح کرده بود؛ زمانی که گفته بود استرالیا در آستانه «خرابکاری با پیامدهای گسترده» قرار دارد.

او در آن زمان به گروه‌های هکری چینی «سالت تایفون» و «ولت تایفون» اشاره کرده بود که شبکه‌های مخابراتی در استرالیا و ایالات متحده را هدف قرار داده‌اند.

برجس همچنین در این پادکست بار دیگر هشدار داد که جامعه یهودیان استرالیا با تهدیدهایی از سوی عوامل دولت‌های خارجی، به‌ویژه جمهوری اسلامی روبه‌رو است.

برجس گفت: «[در حال حاضر] هیچ تهدید فوری‌ای وجود ندارد که در حال بررسی آن باشیم، اما این نگرانی را داریم و دلیل آن استرالیا نیست. دلیلش نفرت آن‌ها [جمهوری اسلامی] از یهودیان است.»

او گفت: «این احتمال را رد نمی‌کنم که جمهوری اسلامی بخواهد یهودیان سرشناس استرالیایی را به قتل برساند.»

برجس گفت در اظهارات عمومی، دولت اسرائیل و دیدگاه‌های یهودیان با یکدیگر خلط شده‌اند و این مسئله به افزایش نگرانی‌های امنیتی در استرالیا منجر شده است.

او گفت: «اشکالی ندارد که از دولت اسرائیل خشمگین باشید. اما اینکه با این خشم چگونه برخورد می‌کنید، واقعا اهمیت دارد.»

سازمان اطلاعات امنیت استرالیا مدت‌هاست هشدار می‌دهد که ممکن است استرالیایی‌ها در خاک کشورشان به دست یک عامل خارجی کشته شوند؛ دیدگاهی که برجس گفت در آن «تغییری» ایجاد نشده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی