Search
Asset 2

شرکت لوازم آرایشی e.l.f برند زیبایی هیلی بیبر را در قراردادی به ارزش ۱ میلیارد دلار خریداری کرد

برند زیبایی هیلی بیبر با فروش سالانه ۲۱۲ میلیون دلار، توسط e.l.f. در قراردادی ۱ میلیارد دلاری خریداری شد.
(Michael M. Santiago/Getty Images)

شرکت لوازم آرایشی e.l.f. Beauty اعلام کرد که برند مراقبت از پوست «رود (Rhode) » متعلق به مدل معروف هیلی بیبر را در قالب قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار خریداری می‌کند.

براساس بیانیه‌ای که در ۲۸ مه منتشر شد، دو طرف توافق‌نامه نهایی را امضا کرده‌اند و انتظار می‌رود این معامله در سه‌ماهه دوم سال مالی ۲۰۲۶ شرکت e.l.f. که در ۳۱ مارس ۲۰۲۶ پایان می‌یابد، نهایی شود.

این قرارداد شامل پرداخت ۸۰۰ میلیون دلار در زمان بسته‌شدن معامله است که از این مبلغ، ۶۰۰ میلیون دلار به‌صورت نقد و ۲۰۰ میلیون دلار به‌شکل سهام عادی جدید e.l.f. پرداخت خواهد شد.

علاوه بر این، مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار دیگر به‌عنوان پاداش احتمالی نیز در نظر گرفته شده که بسته به رشد آینده برند در بازه‌ای سه‌ساله پرداخت خواهد شد.

ترانگ آمین، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعاملe.l.f، در بیانیه‌ای گفت که خرید برند رود «سبد محصولات ما را با برندی سریع‌الرشد که برترین کیفیت لوکس را در دسترس قرار می‌دهد، متنوع می‌سازد.»

او افزود: «ما از توانایی رود در شکستن مرزهای زیبایی هیجان‌زده‌ایم و این برند کاملاً با چشم‌انداز e.l.f. برای ساخت شرکتی متفاوت همسو است. رود برندی زیباست که باور داریم آماده رشد موشکی است.»

هیلی بیبر، ۲۸ ساله و همسر خواننده مشهور جاستین بیبر، برند رود (Rhode) را در سال ۲۰۲۲ بنیان‌گذاری کرد. این برند در بازه دوازده‌ماهه منتهی به ۳۱ مارس، ۲۱۲ میلیون دلار فروش خالص داشته است.

نام برند از نام میانی هیلی بیبر گرفته شده و مجموعه‌ای ساده‌شده از ۱۰ محصول در حوزه مراقبت پوست، لوازم آرایش رنگی و اکسسوری ارائه می‌دهد.

برند رود در یک سال گذشته بیش از دو برابر رشد در پایگاه مشتریان داشته و قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نخستین همکاری حضوری خود را با فروشگاه زنجیره‌ای سفورا (Sephora) در سراسر آمریکای شمالی و بریتانیا آغاز کند.

هیلی بیبر همچنان نقش محوری خود را در شرکت حفظ خواهد کرد و به عنوان مدیر ارشد خلاقیت، مسئول نوآوری و مشاور راهبردی برای e.l.f. فعالیت خواهد داشت.

او در بیانیه‌ای در اینستاگرام نوشت: «بی‌نهایت هیجان‌زده و مفتخرم که اعلام کنم ما در حال آغاز همکاری با e.l.f. Beauty هستیم، و با این شراکت وارد فصل جدیدی از مسیر رود می‌شویم.»

بیبر افزود: «من در e.l.f. یک شریک هم‌فکر پیدا کردم؛ شرکتی نوآور با دیدگاهی متفاوت که به ایده‌های بزرگ و نوآوری مانند خودم باور دارد و به ما کمک خواهد کرد که برند را همچنان رشد دهیم.»

e.l.f. که در سال ۲۰۰۴ راه‌اندازی شده، محصولات آرایشی وگان، بدون تست حیوانی و منطبق با تجارت منصفانه تولید می‌کند و تمرکز آن بر ارائه محصولات باکیفیت و در دسترس با قیمت‌های داروخانه‌ای است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی