Search
Asset 2

آلمان گفتگو با جمهوری اسلامی را همزمان با مذاکرات هسته‌ای در پاکستان از سر می‌گیرد

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان گفت کشورش گفتگوی مستقیم با حکومت ایران را از سر گرفته است تا از این طریق بتواند به مذاکرات پیش‌رو در پاکستان کمکی کند.
فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، ۹ آوریل ۲۰۲۶ در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی صحبت می‌کند.(RALF HIRSCHBERGER / AFP via Getty Images)

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اعلام کرد که کشورش گفتگوی مستقیم با حکومت ایران را از سر گرفته است تا از این طریق بتواند به مذاکرات پیش‌رو در پاکستان کمکی کند. همزمان هیئت آمریکایی برای مذاکره با هیئت جمهوری اسلامی به پاکستان می‌رود.

براساس گزارش رویترز، او روز پنج‌شنبه ۲۰ فروردین ضمن بیان این مطلب افزود این اقدام در هماهنگی با آمریکا و متحدان اروپایی انجام می‌شود و او با نخست‌وزیر پاکستان، میزبان مذاکرات آتش‌بس بین ایران و آمریکا نیز گفتگو خواهد کرد.

مرتس تأکید کرد که هدف آلمان نقش فعال در حل بحران ایران و حمایت از ثبات منطقه است و این گفتگوها، همزمان با مذاکرات آمریکا با جمهوری اسلامی در اسلام‌آباد صورت می‌گیرد.

او با اشاره به گفتگویش با ترامپ افزود که آلمان آماده کمک به امنیت تنگه هرمز است – مسیر حیاتی دریایی که بسته شدن آن، بحران انرژی جهانی ایجاد کرده است – اما این کمک منوط به توافق یک آتش‌بس بلندمدت، مجوز سازمان ملل و تصویب پارلمان آلمان است.

صدراعظم آلمان همچنین درباره تهدیدهای دونالد ترامپ درباره کاهش نیروهای آمریکا در ناتو گفت که آلمان نمی‌خواهد اتحاد ناتو به دلیل اختلاف بر سر جنگ در ایران دچار تفرقه شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی