در چهارمین روز آتشسوزیها در لسآنجلس، دستکم ۱۰ نفر کشته و نزدیک به ۱۰ هزار ساختمان، کاملا سوخته است. پنج آتشسوزی جدید نیز در سومین شب آغاز شد، در حالیکه آتشنشانان و هواپیماها در تلاش برای مهار آتش هستند.
براساس گزارشها، مقامات لسآنجلس علت گسترش آتشسوزیها را به افزایش وزش بادهای خشک بیابانی مرتبط میدانند که شعلههای آتش را تقویت کرده است. به گفته این مقامات، شعلههای آتش ۳۴ هزار هکتار زمین را درنوردیدند. بسیاری از محلهها خاکستر شدهاند. تعداد ۱۸۰ هزار نفر از ساکنان مجبور به ترک خانههایشان شدهاند و دستور تخلیه به ۲۰۰ هزار نفر داده شده است.

کلانتر شهر لسآنجلس، قدرت ویرانگری آتشسوزیهای چند روزه را به اندازه انداختن یک بمب اتم در این مناطق توصیف کرده و از امکان افزایش قربانیان این آتشسوزیها خبر داده است.
همچنین یک مورد آتشسوزی بزرگ در روز پنجشنبه در نزدیکی کالاباساس که یکی از شهرهای مرفهنشین ایالات متحده و محل زندگی افراد مشهور و سرمایهدار محسوب میشود، به وقوع پیوست و در مدت چند ساعت آتش ۳۸۸ هکتار را درنوردید.

یک نهاد خصوصی موسوم به اکوودر میزان خسارت اقتصادی این آتشسوزیها را بین ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار تخمین زده است.
رویترز گزارش داده است که برخی از ساکنان یکی از مناطق ویران شده در آتش موسوم به پاسیفیک پالیسیدز به خانههای سوختهشان برگشتند.
بلال توخی، گارد امنیتی در حالی که در بیرون از خانه آسیبدیده کارفرمای خود نگهبانی میداد، گفت که «اینکه همه ما زنده هستیم، مهمترین مساله است.» او افزود که وقایع آتشسوزی لسآنجلس، او را به یاد زادگاهش، افغانستان در زمان جنگ میاندازد.

جو بایدن در واکنش گفته است که او از فرماندار کالیفرنیا و سایر مقامات محلی خواسته است که آنچه در توان دارند برای مهار آتشسوزی به کار ببرند و از هیچ هزینهای برای این کار دریغ نکنند.
اولین واقعه آتشسوزی از روز سهشنبه، ۷ ژانویه در منطقه پالیسیدز لس آنجلس آغاز شد و به سرعت گسترش یافت و تاکنون ادامه دارد. منابع خبری این واقعه را بزرگترین آتشسوزی تاریخ لسآنجلس دانستهاند.