Search
Asset 2

نت‌بلاکس: قطعی اینترنت در ایران وارد شصت‌وسومین روز شده است

نت‌بلاکس اعلام کرد که قطعی اینترنت در ایران اکنون وارد شصت‌وسومین روز خود شده و بیش از ۱۴۸۸ ساعت ادامه داشته است. نت بلاکس این پیام را ساعاتی پیش اعلام کرد.
(ATTA KENARE/AFP via Getty Images)

نت‌بلاکس اعلام کرد که قطعی اینترنت در ایران اکنون وارد شصت‌وسومین روز خود شده و بیش از ۱۴۸۸ ساعت ادامه داشته است. نت بلاکس این پیام را ساعاتی پیش اعلام کرد.

بر اساس به‌روزرسانی این نهاد جهانی پایش اینترنت، تداوم محدودیت‌های گسترده در دسترسی به اینترنت به مانعی جدی برای خانواده‌ها و دوستانی که در خارج از کشور هستند تبدیل شده است؛ به‌طوری‌که آن‌ها برای اطلاع از وضعیت سلامت و امنیت عزیزان خود در داخل ایران با دشواری‌های زیادی مواجه‌اند.

محمدحافظ حکمی، مشاور وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی نیز امروز در یک گفت‌وگوی تلویزیونی مدعی شد: «هر روز در حال پیگیری هستیم تا با هماهنگی نهادهای مربوطه، اینترنت هرچه سریع‌تر به وضعیت عادی بازگردد.»

او همچنین گفت که طرح «اینترنت پرو» از سوی دولت و وزارت ارتباطات ارائه نشده و برخی اپراتورها برای خدمات‌دهی به برخی کسب‌وکارها آن را اجرا کرده‌اند؛ طرحی که به گفته او، در اجرای آن تخلفاتی نیز صورت گرفته است.

جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر طرح‌هایی مانند سیم‌کارت‌های سفید، اینترنت طبقاتی یا اینترنت پرو را اجرا کرده؛ طرح‌هایی که بر اساس جایگاه اجتماعی افراد و میزان نزدیکی آن‌ها به حاکمیت، دسترسی متفاوتی به خدمات ارتباطی را فراهم می‌کنند.

جمهوری اسلامی از روز نخست حملات آمریکا و اسرائیل در روز شنبه ۹ اسفند، اینترنت را قطع کرد.

علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز اخیرا گفته است که طرح اینترنت «پرو» مصوبه شورای عالی امنیت ملی است و رئیس جمهور، ریاست این شورا را برعهده دارد و در تصمیم گیری برای این طرح دخیل بوده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی