Search
Asset 2

حضور شاهزاده رضا پهلوی در کنفرانس امنیتی مونیخ

شاهزاده رضا پهلوی امروز جمعه ۲۴ بهمن با ورود به محوطه امنیتی کنفرانس امنیتی مونیخ در جمع شرکت‌کنندگان شصت‌ودومین دوره این اجلاس قرار گرفت.
تظاهرات در برلینِ آلمان در تاریخ ۲۴ ژانویه ۲۰۲۶، در اعتراض به حکومت ایران.(Omer Messinger/Getty Images)

شاهزاده رضا پهلوی امروز جمعه ۲۴ بهمن با ورود به کنفرانس امنیتی مونیخ در جمع شرکت‌کنندگان شصت‌ودومین دوره این اجلاس قرار گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، این چهره سیاسی ایران در یکی از نشست‌ها با عنوان «شکستن چرخه یا تکرار آن؟ فصل بعدی ایران» سخنرانی خواهد کرد.

کنفرانس امنیتی مونیخ از ۱۳ تا ۱۵ فوریه ۲۰۲۶ (۲۴ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۴) در شهر مونیخ برگزار می‌شود و از مهم‌ترین گردهمایی‌های سالانه در حوزه سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل به شمار می‌رود.

موضوعات اصلی نشست امسال شامل امنیت اروپا، نقش ناتو، جنگ اوکراین، تحولات خاورمیانه و رقابت قدرت‌های بزرگ اعلام شده است.

در فهرست میهمانان، نام ده‌ها مقام ارشد سیاسی و امنیتی از جمله مارکو روبیو، امانوئل مکرون، فردریش مرتس، ولودیمیر زلنسکی و وانگ یی دیده می‌شوند و همچنین اورزولا فن در لاین و مارک روته از جمله سخنرانان این دوره هستند.

برگزارکنندگان پیش‌تر اعلام کرده بودند که با توجه به شرایط جاری، هیچ نماینده‌ای از جمهوری اسلامی در این دوره دعوت نخواهد داشت.

هم‌زمان با برگزاری این اجلاس، فراخوانی توسط شاهزاده رضا پهلوی برای تجمع ایرانیان در روز شنبه ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن) در حمایت از انقلاب شیر و خورشید، در شهرهایی از جمله مونیخ، تورنتو و لس‌آنجلس منتشر شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی