Search
Asset 2

۱ کشته و بیش از ۳۰ زخمی در حمله‌ای تروریستی در مرکز اسرائیل

۳۳ نفر بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با ایستگاه اتوبوس در نزدیکی گلیلوت در مرکز اسرائیل در روز یکشنبه مجروح شدند و ۱ نفر نیز بر اثر جراحات وارده جان خود را از دست داد.
پلیس اسرائیل و امدادگران اورژانس، کامیون را پس از اینکه راننده ای در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۴ در ایستگاه اتوبوسی در رامات هاشارون در شمال تل آویو با وسیله نقلیه خود به جمعیت مردم کوبید، کامیون را بازرسی می‌کنند. (JACK GUEZ/AFP via Getty Images)

رسانه‌‌‏های اسرائیلی گزارش دادند که ۳۳ نفر بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با ایستگاه اتوبوس در نزدیکی گلیلوت در مرکز اسرائیل در روز یکشنبه مجروح شدند و ۱ نفر نیز بر اثر جراحات وارده جان خود را از دست داد.

کادر پزشکی خبر داد که یکی از مجروحان حادثه که حالش وخیم بود جان باخته است و حدود ۲۰ نفر که دچار جراحات خفیف شدند. اکثر قربانیان بزرگسال بودند.

پلیس اسرائیل گزارش داد غیرنظامیانی که در محل حادثه بودند، با تیراندازی به سمت راننده کامیون او را ناکام گذاشتند.

پلیس گفت: «براساس بررسی‌های اولیه، یک اتوبوس در نزدیکی ایستگاه توقف کرده بود که ناگهان کامیون به اتوبوس و مسافرانی که در ایستگاه بودند برخورد کرد.» به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، فرد مهاجم یک عرب اسرائیلی و از اهالی قلنسوه در مرکز اسرائیل بود.

یک شاهد عینی که صاحب رستوران محلی بود گفته است که کامیون را دید که با سرعت به سمت جمعیت می‌رفت. راننده پس از برخورد قصد داشت به یک مأمور محلی حمله کند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی