با اعلام وصول استیضاح عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، از سوی مجلس شورای اسلامی، دولت مسعود پزشکیان با اولین چالش جدی خود مواجه شده است.
حمیدرضا حاجیبابایی، نایب رئیس مجلس، روز چهارشنبه، اول اسفند، اعلام کرد که جلسه استیضاح وزیر اقتصاد در تاریخ ۱۲ اسفند برگزار خواهد شد و او باید طی ۱۰ روز آینده برای دفاع از عملکرد خود در صحن علنی مجلس حضور یابد.

در واکنش به استیضاح وزیر اقتصاد، مسعود پزشکیان در ساختمان وزارت اقتصاد حاضر شد و ضمن حمایت از وزیر خود، تأکید کرد که تصمیمات اقتصادی کلان در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گرفته میشود و نباید تنها یک نفر را مسئول شرایط فعلی دانست.
رئیس جمهوری اسلامی روز گذشته نیز برای حمایت از فرزین، رئیسکل بانک مرکزی به ساختمان این نهاد مالی در خیابان میرداماد تهران رفته بود.
همزمان با این تحولات، قیمت دلار در بازار ایران به ۹۲ هزار و ۲۵۰ تومان رسید که از زمان آغاز به کار دولت جدید، بیانگر کاهش ۵۰ درصدی ارزش ریال در برابر دلار است. دولت پزشکیان پیشتر مدعی اجرای تدابیری برای تثبیت نرخ ارز و تکنرخی شدن آن شده بود.