Search
Asset 2

ترامپ، کریستی نوم را به‌عنوان وزیر امنیت میهن معرفی کرد

ترامپ، کریستی نوم را به‌عنوان وزیر امنیت میهن معرفی کرد؛ نوم با تمرکز بر امنیت مرزی و همکاری با تام هومن برای مقابله با تهدیدات علیه آمریکا کار خواهد کرد.
دونالد ترامپ در حال گوش دادن به سخنان کریستی نوم، فرماندار داکوتای جنوبی، در جریان یک گردهمایی در اوهایو، در تاریخ ۱۶ مارس ۲۰۲۴. (Kamil Krzacynski/AFP via Getty Images)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، از کریستی نوم، فرماندار داکوتای جنوبی، خواسته که رهبری وزارت امنیت میهن را برعهده بگیرد.

ترامپ در بیانیه‌ای در ۱۲ نوامبر گفت: «کریستی در زمینه امنیت مرزی بسیار پرصلابت عمل کرده است. او نخستین فرمانداری بود که سربازان گارد ملی را برای مقابله با بحران مرزی بایدن به تگزاس اعزام کرد و درمجموع هشت مرتبه نیرو اعزام کرد.»

«او با مسئول مرزی، تام هومن، همکاری خواهد کرد تا امنیت مرزها را تأمین کرده و تضمین کند که میهن آمریکایی ما از دست دشمنان در امان است.»

هومن، سرپرست سابق اداره مهاجرت و گمرک آمریکا، برای خدمت در دولت دوم ترامپ انتخاب شده است.

نوم ۵۲ ساله در بیانیه‌ای از ترامپ بابت انتصاب خود سپاسگزاری کرد و گفت: «با حضور دونالد ترامپ، مرزها را ایمن می‌کنیم و امنیت را به جوامع آمریکایی بازمی‌گردانیم تا خانواده‌ها دوباره این فرصت را داشته باشند که رؤیای آمریکایی را دنبال کنند.»

این اطلاعیه متعاقب معرفی دیگر اعضای کابینه که ترامپ در ساعات گذشته از آن‌ها نام برد، منتشر شد. جان رتکلیف، مدیر سابق اطلاعات ملی آمریکا، برای ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، پیت هگست، مجری فاکس‌نیوز، به‌عنوان وزیر دفاع، و مایک والتز به‌عنوان مشاور امنیت ملی در نظر گرفته شده‌اند.

وزارت امنیت میهن که اداره مهاجرت و گمرک و اداره امنیت حمل‌و‌نقل زیر نظر آن فعالیت می‌کنند، موظف است که از آمریکا در برابر تهدیدات محافظت کند. این وزارتخانه بیش از ۲۶۰ هزار کارمند دارد.

هومن که در مقطعی از دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ رهبری اداره مهاجرت و گمرک را برعهده داشت، گفت که بر اجرای قوانین مهاجرت غیرقانونی از جمله اخراج مهاجران غیرقانونی که دستور خروج آن‌ها پس از رد درخواست پناهندگی‌شان صادر شده، تمرکز خواهد کرد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی