Search
Asset 2

ترامپ: اکنون برای مذاکره با جمهوری اسلامی «خیلی دیر» شده است

دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمریکا گفت که اکنون برای مذاکره با جمهوری اسلامی «خیلی دیر» شده و پدافند هوایی، نیروی دریایی و رهبری جمهوری اسلامی از بین رفته است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در تاریخ ۲ مارس ۲۰۲۶ برای شرکت در مراسم اعطای «مدال افتخار» در تالار شرقی کاخ سفید در واشنگتن دی‌سی شرکت می‌کند.(Andrew Harnik/Getty Images)

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت که اکنون برای مذاکره با جمهوری اسلامی «خیلی دیر» شده و پدافند هوایی، نیروی دریایی و رهبری جمهوری اسلامی از بین رفته است.

رئیس جمهور آمریکا این پیام را در صفحه تروث سوشال خود همراه با همرسانی پستی از مارک تیسن، نویسنده واشنگتن‌پست منتشر کرد.

مارک تیسن تیتر مقاله خود با عنوان «ما شاهد تولد دکترین ترامپ هستیم» منتشر کرد و افزود: «مانند ریگان، رئیس‌جمهور ترامپ راهی یافته است تا بدون اعزام نیروی زمینی، جهان را تغییر دهد.»

او نوشته است: «منتقدان معتقدند تصمیم دونالد ترامپ برای حمله به ایران نقض وعده او مبنی بر پرهیز از ورود به «جنگ‌های بی‌پایان» است. اما در واقع، عکس این موضوع صادق است. ترامپ در ایران جنگی بی‌پایان را آغاز نمی‌کند؛ او در حال پایان دادن به یکی از آن‌ جنگ‌هاست.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی