Search
Asset 2

آمریکا حکم ممنوعیت ویزا برای رهبران سابق اکوادور صادر کرد

دولت بایدن برای رافائل کورئا، رئیس‌جمهور سابق اکوادور، معاون او و خانواده درجه یک آن ه1ا به دلیل فساد حکم ممنوعیت صدور ویزا صادر کرد.
اظهارات رافائل کورئا، رئیس‌جمهور سابق اکوادور، در محکومیت هجوم مقامات اکوادور به سفارت مکزیک در کیتو در کنفرانس مطبوعاتی پارلمان اروپا در بروکسل، ۹ آوریل ۲۰۲۴. (Kenzo Tribouillard/AFP via Getty Image)

دولت بایدن روز چهارشنبه برای رافائل کورئا، رئیس‌جمهور سابق اکوادور، معاون او و خانواده درجه یک آن‌ها به دلیل فساد حکم ممنوعیت صدور ویزا صادر کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که کورئا و خورخه گلاس، معاون سابق او، دیگر امکان ورود به آمریکا را نخواهند داشت. این ممنوعیت شامل همسر و فرزندان آن‌ها نیز می‌شود.

کورئا از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ به‌عنوان رئیس‌جمهور اکوادور خدمت کرد. مواضع سیاسی او اغلب مغایر با سیاست‌های آمریکا بودند. او درهای سفارت اکوادور در لندن را به روی جولین آسانژ، بنیان‌گذار ویکی‌لیکس، باز کرده بود؛ درست در مقطعی که آسانژ در فهرست افراد تحت تعقیب آمریکا قرار داشت.

کورئا در سال ۲۰۲۰ به اتهام فساد مالی در اکوادور به‌صورت غیابی محاکمه و به ۸ سال زندان محکوم شد. او از سال ۲۰۱۷ در بلژیک در تبعید زندگی می‌کند.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، گفت: «کورئا و گلاس با دریافت رشوه از جمله از طریق مشارکت سیاسی به‌ازای اعطای قراردادهای دولتی مطلوب از موقعیت خود به‌عنوان رئیس‌جمهور سابق و معاون سابق رئیس‌جمهور اکوادور سوءاستفاده کردند.»

میلر در بیانیه‌ای گفت: «آمریکا از اکوادوری‌ها از جمله اعضای جامعه مدنی، مأموران قانون و روزنامه‌‌نگاران تحقیقی که به دنبال افزایش شفافیت دولت و پاسخگو کردن مقامات فاسد دولت هستند حمایت می‌کند.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی