Search
Asset 2

دارلین گراهام نوردون، خواهر لیندزی گراهام که حالا سناتور شده کیست؟

گراهام به داشتن رابطه‌ای بسیار نزدیک با خواهرش شناخته می‌شد؛ زنی که اکنون برای تکمیل ماه‌های باقی‌مانده از دوره سناتوری او منصوب شده است.
(Jessica McGowan/Getty Images)

گراهام به داشتن رابطه‌ای بسیار نزدیک با خواهرش شناخته می‌شد؛ زنی که اکنون برای تکمیل ماه‌های باقی‌مانده از دوره سناتوری او منصوب شده است.

دارلین گراهام نوردون روز دوشنبه، پس از درگذشت غیرمنتظره برادرش، لیندزی گراهام، در آخر هفته گذشته، رسماً به‌عنوان سناتور ایالت کارولینای جنوبی کار خود را آغاز کرد.

هنری مک‌مستر، فرماندار کارولینای جنوبی، خواهر این قانون‌گذار باسابقه را که پیش از این هرگز سمت انتخابی یا مقام دولتی نداشته است، منصوب کرد تا تا پایان دوره باقی‌مانده او، یعنی تا ۳ ژانویه ۲۰۲۷، این کرسی را بر عهده داشته باشد.

هرچند خواهر لیندزی گراهام تاکنون هیچ منصب سیاسی‌ای نداشته، اما در تمام سال‌های فعالیت سیاسی برادرش همواره در کنار او بوده است.

او پس از انتصابش گفت: «برادرم شگفت‌انگیزترین انسان، رهبری برجسته و واقعاً مردی نیک بود. لیندزی همیشه کنار من بود و حالا نوبت من است.»

گراهام در ۷۱سالگی، پس از سفری به کی‌یف اوکراین، بر اثر آنچه دفترش «بیماری کوتاه‌مدت و ناگهانی» توصیف کرد، درگذشت. بر اساس گزارش اولیه پزشکی قانونی، علت مرگ او پارگی آئورت ناشی از دایسکشن آئورت بر اثر بیماری قلبی‌عروقی ناشی از تصلب شرایین بوده است.

گراهام به رابطه صمیمانه‌اش با خواهرش شهرت داشت. نوردون هنوز اعلام نکرده که آیا در انتخابات برای یک دوره کامل سناتوری نامزد خواهد شد یا نه.

گراهام، همسر و مادر دو فرزند است و همراه خانواده‌اش در شهر لکسینگتونِ کارولینای جنوبی زندگی می‌کند.

وقتی پدر و مادرشان در فاصله کمتر از یک‌سال‌ونیم از دنیا رفتند، لیندزی گراهام که تازه از سال‌های نوجوانی عبور کرده بود، سرپرستی قانونی خواهر خردسالش را بر عهده گرفت.

او در گفت‌وگویی با رادیوی ملی آمریکا (NPR) در سال ۲۰۱۵ گفت؛ «روز مرگ پدرم را به یاد دارم؛ در اتاق نشیمن خانه ایستاده بودم و از ترس خشکم زده بود. لیندزی مرا در آغوش گرفت و قول داد همیشه کنارم باشد و از من مراقبت کند.»

او در مصاحبه‌ای دیگر با نیویورک تایمز گفت گراهام برایش «هم‌زمان برادر، پدر و مادر» بود.

این دو دهه‌ها رابطه نزدیکی داشتند و او گاهی در گردهمایی‌های انتخاباتی و تبلیغات انتخاباتی برادرش نیز حضور پیدا می‌کرد.

آنها در شهری کوچک در مرکز کارولینای جنوبی بزرگ شدند و «چیز زیادی نداشتند.»

او تعریف کرد که گراهام در انجام تکالیف مدرسه کمکش می‌کرد، هنگام بیماری به او دارو می‌داد، دوچرخه‌سواری یادش می‌داد و همیشه مراقبش بود.

گراهام گفت: «از دست دادن پدر و مادرم خیلی سخت بود. لیندزی به من اطمینان داد که از من مراقبت خواهد کرد و همیشه کنارم خواهد ماند؛ و دقیقاً همین کار را کرد. او هیچ‌وقت ناامیدم نکرد.»

گراهام که چند سال از خواهرش بزرگ‌تر بود، هر آخر هفته از دانشگاه به خانه برمی‌گشت و مطمئن شد که او هم بتواند به دانشگاه برود.

او گفت: «اینکه مسئولیت بزرگ کردن یک خواهر کوچک را بر عهده بگیرد، از درون خودش می‌آمد و واقعاً هم از پسش به‌خوبی برآمد.»

با انتصاب خواهر گراهام از سوی فرماندار مک‌مستر، او نخستین زنی شد که در تاریخ کارولینای جنوبی نمایندگی این ایالت را در مجلس سنای آمریکا بر عهده می‌گیرد.

ورود نوردون به سیاست، ادامه مسیری است که سال‌ها در خدمت عمومی طی کرده است.

از زمان درگذشت گراهام، او با موجی از حمایت قانون‌گذاران هر دو حزب روبه‌رو شده است؛ کسانی که او را برای تصدی کرسی برادرش در کنگره تشویق کرده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از فرماندار کارولینای جنوبی خواست او را برای تکمیل دوره گراهام منصوب کند.

او در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «به فرماندار هنری مک‌مستر پیشنهاد کردم خواهر فوق‌العاده لیندزی گراهام، دارلین، به‌عنوان سناتور موقت ایالت بزرگ کارولینای جنوبی منصوب شود. این بهترین ادای احترام به لیندزی است که عمیقاً خواهرش را دوست داشت.»

انتصاب خواهر گراهام در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای حساس کنگره انجام شد؛ انتخاباتی که اکثریت جمهوری‌خواهان در هر دو مجلس کنگره در آن به خطر افتاده است.

گراهام قرار بود امسال برای انتخاب مجدد رقابت کند و ماه گذشته نیز در انتخابات مقدماتی حزب جمهوری‌خواه پیروز شده بود. اکنون قرار است در ماه اوت انتخابات ویژه‌ای برگزار شود تا نامزد نهایی جمهوری‌خواهان برای رقابت با دکتر آنی اندروز، نامزد دموکرات‌ها، در انتخابات سراسری پاییز امسال مشخص شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی