Search
Asset 2

بانو یاسمین پهلوی: ایران در آستانه آزادی به توانایی زنان نیاز دارد

بانو یاسمین پهلوی گفت که ایران در آستانه آزادی به دانش و توانایی زنان در عرصه‌های مختلف نیاز دارد و زنان می‌توانند در بازسازی و شکوفایی کشور نقشی مؤثر ایفا کنند.
(yasmine.pahlavi /instagram)

بانو یاسمین پهلوی گفت که ایران در آستانه آزادی به دانش و توانایی زنان در عرصه‌های مختلف نیاز دارد و زنان متخصص ایرانی می‌توانند در برنامه‌های بازسازی و شکوفایی کشور نقشی مؤثر ایفا کنند.

همسر شاهزاده رضا پهلوی روز یک‌شنبه ۸ مارس (۱۶ اسفند) در پیامی به مناسبت روز جهانی زن، گفت که ذهن و قلب او و دخترانش در این مدت با مادران، همسران، خواهران و دختران ایرانی بوده است که عزیزان خود را از دست داده‌اند اما با وجود اندوه، «سرافراز و محکم ایستادگی کردند.»

او در بخش دیگری از پیام خود خطاب به زنان و دختران زندانی گفت که هیچ محدودیتی نمی‌تواند اراده و صدای آنان را خاموش کند.

بانو یاسمین پهلوی همچنین از زنان ایرانی خواست با باور به توانایی‌های خود و در کنار یکدیگر برای ساختن «ایرانی آزاد، آباد و قدرتمند» آماده شوند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی