ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، روز یکشنبه اعلام کرد که معتقد است میتواند رابطه خود با دونالد ترامپ را پس از دیدار پرتنش در کاخ سفید ترمیم کند، اما تأکید کرد که مذاکرات باید پشت درهای بسته ادامه پیدا کند.
به گزارش رویترز، زلنسکی در حالی که تأکید داشت اوکراین هیچ بخشی از سرزمین خود را در چارچوب یک توافق صلح به روسیه واگذار نخواهد کرد، اظهار داشت که همچنان آماده امضای یک توافق معدنی با ایالات متحده است. او نشست خود با رهبران اروپایی را گامی کلیدی در تدوین طرح صلح اوکراین دانست که قرار است برای بررسی به واشنگتن ارسال شود.
جلسه پرتنش دیدار زلنسکی با ترامپ روز ۲۸ فوریه در کاخ سفید، باعث شده تردیدهایی درباره حمایت مداوم واشنگتن از اوکراین در جنگ سهساله این کشور با روسیه به وجود آید.
زلنسکی در جریان سفر خود به لندن و پس از مذاکره با کییر استامر، نخستوزیر بریتانیا، با خبرنگاران گفتوگو کرد و تلاش داشت روحیه مثبت خود را حفظ کند. او در این نشست از حمایت رهبران اروپایی قدردانی کرد و گفت مایل به ادامه گفتوگو با واشنگتن است.