Search
Asset 2

مسئول مستقیم آزار و شکنجه دو تمرین‌‌‏کننده فالون‌‌‏گونگ از حزب کمونیست چین اخراج شد

به‌‌‏گزارش آژانس مبارزه با فساد رژیم چین، «نی دنگوآن»، معاون شهردار سابق شهر «جیانگمن» از حزب کمونیست چین اخراج شد. (Sina)

به‌‌‏گزارش آژانس مبارزه با فساد رژیم چین، «نی دنگوآن»، معاون شهردار سابق شهر «جیانگمن» از حزب کمونیست چین اخراج شد. (Sina)
به‌‌‏گزارش آژانس مبارزه با فساد رژیم چین، «نی دنگوآن»، معاون شهردار سابق شهر «جیانگمن» از حزب کمونیست چین اخراج شد. (Sina)

بنا به گزارش ۵ آوریل وب‌‌‏سایت اداره تحقیقات داخلی حزب کمونیست چین، «نی دانگوآن»، یکی‌‌‏از سیاستمداران قدرتمند چین در جنوب این کشور، از حزب کمونیست چین اخراج و از مشاغل دولتی برکنار شد.

اتهامات وارده به نی دانگوآن عبارتند از سوء‌‌‏استفاده از اعتبارات دولتی، ثروتمند کردن رفقای حزبی، ملاقات با روسپی‌‌‏ها و تخلفات دیگر. اما این جرائم، جنایات جدی‌‌‏تر او را پنهان می‌‌‏کند: نقش نظارتی او در دستور شکنجه و کار اجباری تمرین‌‌‏کنندگان روش معنوی «فالون گونگ» (یا فالون دافا).

نی دانگوآن، پیش‌‌‏تر، معاون شهردار، معاون دبیر حزب و رئیس کمیته محلی امور سیاسی و حقوقی (PLAC) شهر جیانگمن در استان «گواندونگ» چین بود.

به‌‌‏گزارش سازمان جهانی رسیدگی به آزار و شکنجه فالون گونگ (WOIPFG)، نی دانگوآن، رئیس دستگاه امنیتی شهر جیانگمن، مسئول مستقیم آزار و اذیت وحشیانه دو تمرین‌‌‏کننده فالون‌‌‏گونگ است.

PLAC، مسئول نظارت بر پلیس مخفی چین، پلیس معمولی، سیستم قضائی و زندان‌‌‏ها است و می‌‌‏تواند دستور بازداشت‌‌‏های خودسرانه، کار اجباری و شکنجه هر فردی که برای رژیم چین تهدید به‌‌‏شمار می‌‌‏رود، صادر کند.

در سال ۱۹۹۹، پس‌‌‏از سال‌‌‏ها حمایت ضمنی، حزب کمونیست چین، فالون‌‌‏گونگ را دشمن خود اعلام کرد. بعد‌‌‏از آن‌‌‏که این روش معنوی بسیار محبوب شد، هدف حذف رهبر وقت حزب کمونیست، «جیانگ زمین» قرار گرفت. فالون‌‌‏گونگ، یک روش معنوی سنتی چینی است که دارای پنج تمرین آرام است و آموزه‌‌‏های آن بر‌‌‏پایه سه اصل حقیقت، نیک‌‌‏خواهی و بردباری است.

سازمان‌‌‏های حزب هم‌‌‏چون PLAC که نی دانگوآن مسئول آن بود، برخی از تاریک‌‌‏ترین جنبه‌‌‏های آزار و شکنجه این روش معنوی را بر‌‌‏عهده گرفت.

در اکتبر ۲۰۱۲، دو نفر از ساکنین شهر جیانگمن و از تمرین‌‌‏کنندگان فالون‌‌‏گونگ به‌‌‏نام‌‌‏های «فنگ چیفنگ» و «لی آیچون»، به‌‌‏خاطر تمرین این روش معنوی زندانی شدند و هدف کار اجباری و شکنجه‌‌‏های وحشیانه قرار گرفتند.

فنگ چیفنگ. (Minghui.org)
فنگ چیفنگ. (Minghui.org)

به‌‌‏گزارش وب‌‌‏سایت «مینگهویی»، وب‌‌‏سایتی درباره تمرین‌‌‏کنندگان فالون‌‌‏گونگ، افسران اداره ۶۱۰ محلی، فنگ، کارمند سابق شعبه چینی شرکت Dascom، شرکتی بین‌‌‏المللی در‌‌‏زمینه چاپ، مخابرات و روشنایی و لی آیچون، یک بازنشسته را بازداشت و بدون محاکمه و یا تحقیقات رسمی در بازداشتگاه شهر جیانگمن زندانی کردند. اداره ۶۱۰، یک سازمان فراقانونی است که زیر‌‌‏نظر PLAC عمل کرده و تنها به‌‌‏منظور آزار و اذیت روش معنوی فالون‌‌‏گونگ تأسیس شده است.

زمانی که فنگ و لی در زندان بودند، مجبور بودند که از ساعت ۷ صبح تا ۱۱:۳۰ شب گل‌‌‏های پلاستیکی و ماسک‌‌‏های آرایشی درست کنند.

اگر کارگران بازداشتگاه جیانگمن برای سه روز متوالی نمی‌‌‏توانستند سهیمه روزانه خود را تحویل دهند، باید به مدت ۳ ساعت کاملاً بی‌‌‏حرکت می‌‌‏ایستادند. اگر از انجام کار خودداری می‌‌‏کردند، برای یک روز کامل به تخت بسته می‌‌‏شدند و اجازه استفاده‌‌‏از توالت را نداشتند.

دادگاهی در جیانگمن با همکاری اداره ۶۱۰، روز ۹ دسامبر، لی و فنگ را بدون اطلاع اعضای خانواده و وکلای آن‌‌‏ها، به‌‌‏ترتیب به ۸ و ۳ سال زندان محکوم کرد.

فنگ در روز ۲۲ اکتبر ۲۰۱۵ از زندان «سیهویی» گواندونگ آزاد شد. محل نگهداری لی در‌‌‏حال حاظر نامعلوم است.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی