شاید هنگامی که یک گروه از نقاشان عمدتاً چینی میگویند که درپی احیاء هنر ناب گذشته هستند، شگفتزده شوید از اینکه مهارتهای سطح بالای آنان بهطور برجستهای از رنسانس غرب نشأت گرفتهاست.
هنر حقیقت، نیکخواهی، بردباری که در لاگالِریا، مرکز خرید پال، از۶ الی ۱۸ آگوست به نمایش گذاشتهشده، بهطور استثنائی رئالیسمِ فیگوراتیو را نشان میدهد. آنان کارهایشان را درسبک نئورنسانس طبقهبندی نمودهاند.
اِدیآیتکِن، مدیر مؤسسه خیریهای که مسئول برگزاری تورهای این نمایشگاه در بریتانیا است، مشتاقانه به این نکته اشاره کرد که این آثار هنری هر دوی سنت غربی و شرقی درهنرهای تجسمی را احیاء میکند.
او گفت که بیشتر این هنرمندان به شیوه فرهنگ غرب طوری آموزش دیدهاند که از اساتید بزرگ قدیم الگوبرداری میکنند. از طریق طراحی دقیق و لایهگذاری رنگ و روغن آنان توانستهاند رئالیسم را عرضه نمایند.
دیگر هنرمندان از روشهای هنر چین باستان بهره گرفتهاند که در آن خطوط جوهری یا آبرنگ غالب بوده و ذات و ماهیت موضوع با تک ضربههای قلمو بیان میگردد.
یک جنبه مهم از هر دوی سنتهای شرقی و غربی در هنرهای تجسمی گذشته، به تصویر کشیدن خدایان بودهاست. برخی از آثار در این نمایشگاه به این جنبه اختصاص یافتهاست.
محور اصلی، تحول و تکامل، آزار و اذیت و گسترش روبه رشد فالون گونگ در چین و سرتاسر جهان میباشد.
این آزارواذیت بهویژه در چین علیه میلیونها پیرو فالونگونگ همچنان تابهامروز ادامه دارد. حزب کمونیست چین در تلاش برای متوقف نمودن تمرین حقیقت، نیکخواهی، بردباری میباشد، که اساس روش فالونگونگ و ترجمه انگلیسی عنوان این نمایشگاه است.
نقاشیها روی ابریشم، کاغذ و بوم کشیدهشدهاند و کپیهای با کیفیت بالا، مفاهیم اصلی را با زیبایی و ظرافت نشان داده و در نهایت باعث تعالی روح میگردند. آنها دلیری و رشادت قلب انسان را نشان میدهند، زمانی که آن حملات وحشیانه صورت میگیرند.
یک بازدیدکننده از نمایشگاه دراُکتانگِل بِرایتون مارینا در می ۲۰۱۲ چنین نوشت: “چه روش زیبایی برای زندهکردن چنین وضعیت اَسَفناکی. متشکرم.”
هنر حقیقت، نیکخواهی، بردباری از تمام قارهها دیدار کرده ودر بریتانیا سالی یکبار از سال ۲۰۰۵ تاکنون تور برگزار نمودهاست. امسال قبل از رسیدن به لندن، در رای، داوِر، لیدز و شرق گرینستِد برگزار شدهاست. پس از به پایان رسیدن در لاگالریا، نمایشگاه در اکتبر به فالماوس و سیدماوس خواهد رفت.