Search
Asset 2

نقش “تکیه دولت” در موزه انتظامی

تابلوی معروف “تکیه دولت ” اثر کمال الملک در موزه عزت‌‌‌‏اله انتظامی در حال نقاشی‌‌‌‏ست.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، به‌‌‌‏دنبال تملیک خانه شخصی استاد عزت‌‌‌‏اله انتظامی توسط شهرداری منطقه یک تهران درجهت تبدیل آن به موزه انتظامی و آغاز عملیات بازسازی این موزه، طرح نقاشی تابلوی معروف “تکیه دولت” با ابعاد ۱۰×۱۵ متر توسط چند هنرمند برروی یکی از دیوار‌‌‌‏های موزه در حال اجراست.

چندی پیش خبرگزاری میراث فرهنگی به نقل از ” ایازی” معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران خبر داد که، خانه استاد عزت‌‌‌‏اله انتظامی توسط شهرداری تهران تملک شده و تا پایان امسال به موزه تبدیل خواهد شد.

“محمدهادی ایازی” ضمن اعلام این خبر گفت: ” یکی دیگر از برنامه‌‌‌‏های ما تملک و تبدیل کردن خانه مرحوم “اخوان ثالث” است که امسال به انجام می‌رسد.”

 وی همچنین افزود: “حفظ خانه‌های مشاهیر تهران از اهداف شهرداری است و بر همین اساس هرسال چند واحد به موزه تبدیل می‌شود.”

عنوان موزه انتظامی، “موزه تئاتر پرده‌ی اول خانه تئاتر” خواهد بود و دکتر حسین سلیمی مدیریت و بهروز غریب‌پور طراحی و نظارت بر اجرای آن را برعهده دارند.

شایان ذکر است مجموعه “تئاتر شهر” ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری با این طرح، تعدادی از تابلوپوستر‌‌‌‏های خود را به موزه انتظامی اهدا کرده و تعدادی را هم به عنوان امانت به موزه سپرده‌‌‌‏است تا پس از اسکن، دوباره به تئاتر‌‌‌‏شهر برگردانده شود.

خانه استاد انتظامی با مساحت ۴۵۱.۵  متر مربع در محله قیطریه تهران قرار دارد.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی