همزمان با هیاهوی نظامیان در توکیو و پکن در پاسخ به درخواست چین برای گسترش حریم هوایی خود که بخش اعظمی از شرق دریای چین را دربرمیگیرد، ۷۰۰۰ تمرینکننده فالوندافا روز ۲۴ نوامبر در کائوسیونگ تایوان گردهم آمدند تا تصویری از صلح و نوعدوستی را شکل دهند.
تمرینکنندگان فالوندافا یا فالونگونگ از اقصی نقاط دنیا از کشورهای آمریکا، کانادا، سوئیس، پرو گرفته تا مکانهای نزدیکتر چون هنگکنگ، کره جنوبی، ژاپن، ویتنام و البته تایوان برای شرکت در کنفرانس سالانه فالوندافا گردهم آمدند. این بزرگترین کنفرانس فالوندافا در تایوان طی ۱۸ سال گذشته بودهاست؛ زمانیکه فالوندافا برای نخستینبار در آنجا معرفی شد.
پیروان فالونگونگ ۵ سری تمرین مدیتیشن انجام میدهند و با پیروی از اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری تلاش میکنند تا انسانهای بهتری باشند. در کنفرانسها، تمرینکنندگان با ارائه گزارشهای کوتاهی درباره مسائل و مشکلاتی که تجربه کردهاند، دریافتها و درکهای خود را طی مسیر تزکیه بر اساس آموزههای این روش به اشتراک میگذارند.
در کنفرانس بزرگی چون کنفرانس تایوان معمولا فعالیتهای دیگری نیز انجام میشود. فعالیتهایی چون اجراهای موزیک، راهپیمایی، نمایش گسترده تمرینهای فالوندافا، نمایشهایی درخصوص معرفی این روش و نحوه شکنجه و آزار آن در چین، نمایش فیلم، گفتمان، جمعشدن برای شکل دادن به یک تصویر و فعالیتهای دیگر.
نظم و ترتیب
تمرینکنندگان روز یکشنبه در مقابل ساختمانهای دولتی تاینان گردهم آمدند تا تصویری را شکل دهند (تاینان شهری در نزدیکی کائوسیونگ است که کنفرانس فالوندافا در این محل برگزار شد). تشخیص تصاویری که گروه مارش شکل میدادند فقط از دید بالا امکانپذیر بود.
این نمایش، کاری هنری بود که دو عامل نظم و ترتیب در اجرای آن نقش بهسزایی داشت. افراد بهصورتی بسیار دقیق به صف میشدند. با پوشیدن لباسهایی با رنگهای مختلف، تمامی آنها درکنار هم یک تصویر را شکل میدادند.
لیوِن- چِنگ عضو شورای شهر تاینان بیان کرد که از دیدن برنامه تمرینکنندگان فالونگونگ بهوجد آمده است.
بهنقل ازووچینگ- هسیانگ، طراح فنی تصویر، طراحی تصویر به هدف نشاندادن محبوبیت این روش انجام شده است.
این تصویر، یک گل نیلوفر آبی را با حروف چینی در بالای آن نشان میدهد که شمایل شخصی در حالت مدیتیشن نیز در بالای حروف قرار گرفتهاست.
نیلوفر آبی در دل گلولای و لجنزار میروید و سپس رو به بالا سربرآورده و تبدیل به گل زیبایی میشود. در تفکرات چین باستان، این گل سمبل تزکیه معنوی میباشد.
معنای چهار حرف موجود در طرح بدین شرح است: ” فالوندافا بهطور گستردهای منتشر شده و نور بودا همهجا میدرخشد.” عقیده رایج براین است که نور بودا انرژی است که از یک موجود روشنبین ساطع میشود. عدهای بر این باورند که این انرژی نیکخواه است و خواص شفابخشی دارد. خاستگاه فالوندافا چین بود و هماکنون در ۱۱۴ کشور در ۶ قاره دنیا منتشر شده است.
مقابله با آزار و شکنجه
” لیوِن- چِنگ عضو شورای شهر تاینان بیان کرد که، ” یک باور و اعتقاد خوب برای سلامت عمومی شخص مفید و ضروری است؛ باورنکردنیست که فالوندافا در سرزمین اصلی چین تحت آزار و شکنجه قرار دارد.”
وی افزود، ” هر تایوانی در هر گوشه تایوان باید نگرانی خود را نسبت به فالونگونگ ابراز کند. حزب کمونیست چین باید دست از آزار و شکنجه فالونگونگ بردارد، وگرنه تمام دنیا و خداوند آنها را محکوم خواهند کرد”.
در سال ۱۹۹۹ رهبر وقت حزب کمونیست چین، جیانگ زمین، کمپینی برای ازریشه برکندن فالونگونگ بهراه انداخت. جیانگ از محبوبیت زیاد این تمرین در میان مردم ترسید. بنا بر تخمینهای دولت چین، حداقل ۷۰ میلیون نفر فالونگونگ را تمرین میکردند و بهنقل از خود تمرینکنندگان این روش، ۱۰۰ میلیون نفر به تمرین در این روش مشغول بودند- تعدادی که بیش از اعضای حزب کمونیست چین بود.
جیانگ همچنین از محبوبیت آموزههای اخلاقی سنتی فالوندافا میترسید. او فکر میکرد که اگر فالوندافا در چین گسترش یابد، ایدئولوژی حزب کمونیست چین در اذهان مردم رنگ میبازد.
خانم تِرِزا چو، وکیل حقوق بشر تایوانی، طی سخنرانی خود در این برنامه بیان داشت که شکلدادن به این تصویر، پیام صلح را در میان همهمه شرایط کنونی به ارمغان آورد؛ همچنین آزار و شکنجه در چین را به مردم یادآوری کرد.
وی در ادامه گفت، ” علاوه برآن، این فعالیت آرام و صلحآمیز شکلدادن به حروف، نشانگر این نکته است که قوانین تایوان به حقوق تمرینکنندگان فالوندافا و همچنین حقوق عموم مردم برای اعتقاد به باورهای خود و برگزاری سخنرانیهای آزاد و گردهماییها احترام میگذارد.”
چو همچنین بیان کرد که بسیاری از مردم پس از دیدن زیبایی و نظموترتیب این فعالیت شکلدادن به حروف در سالهای گذشته، تمرینکردن در این روش را آغاز کردند.
وی گفت، ” مردم تحت تأثیر قرارگرفتند، شروع به تزکیه کردند و زندگیهای خود را تغییر دادند. همچنین تمرینکنندگان تایوان مراتب سپاس خود را از بنیانگذار فالونگونگ، آقای لی هُنگجی، بهدلیل تلاشهایشان در جهت انتشار فالوندافا ابراز میکنند”.
دیوید ماتاس وکیل حقوق بشر کانادایی، نامزد جایزه صلح نوبل سال ۲۰۱۰، روز ۲۲ نوامبر بهقصد ایراد سخنرانی درباره جنایت برداشت اجباری اعضای بدن توسط حزب کمونیست چین، به تایوان رفت.
برطبق بررسیهای انجام شده توسط ماتاس و دیوید کلیگور، از زمانیکه آزار و شکنجه آغاز شد، حزب کمونیست چین از تمرینکنندگان دربند فالوندافا به منزله بانکی از اعضای بدن استفادهکرده است. به گفته آنها هزاران نفر از تمرینکنندگان بهخاطر برداشت اعضای بدنشان به هلاکت رسیدهاند.
دکتر هونای-وِن رئیس انجمن بینالمللی مراقبت از پیوند اعضا در تایوان گفت که این گردهمایی میتواند به پایانبخشیدن به آزار و شکنجه فالوندافا و نشان دادن شقاوت وبیرحمی در عمل برداشت اجباری اعضای بدن کمک کند.
وی افزود طی این برنامه دوروزه که شامل جمعشدن برای شکلدادن به یک تصویر بود، مردم متوجه شدند که فالونگونگ در تمام دنیا قابل احترام است. این فعالیتها، تبلیغات سوء حزب کمونیست چین را درخصوص متهم کردن فالونگونگ، از ارزش و اعتبار ساقط میکند.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.