Search
Asset 2

فیلم «ماهی و گربه» بهترین اثر جشنواره‌ی دوبی شد

ماهی و گربه (اسکرین‌‏شات)
ماهی و گربه (اسکرین‌‏شات)
ماهی و گربه (اسکرین‌‏شات)

فیلم «ماهی و گربه» به کارگردانی شهرام مکری بعنوان بهترین فیلم دهمین جشنواره بین‌المللی فیلم دوبی انتخاب شد.

 «ماهی و گربه» به تهیه کنندگی سپهر سیفی، محصول کانون ایران نوین است که در یک سکانس- پلان ۱۳۰ دقیقه‌ای و پس از یک ماه تمرین، درطول یک شبانه روز ساخته شد‎.

این فیلم ماجرای گروهی از دانشجویان و جوانان است که در طی سفر به شمال کشور و حضور در یک اردو درگیر ماجرا‌‌‏هایی می‌شوند. در نزدیکی محل اقامت دانشجویان، سه آشپز زندگی می‌‌‏کنند که در رستورانی مشغول به کارند. آشپز‌‌‏ها به دنبال مقداری گوشت برای پخت غذا هستند ولی در اطراف هیچ کسی جز این دانشجویان وجود ندارد. «ماهی و گربه»  بر‌‌‏اساس داستانی واقعی درباره رستورانی است که برای تهیه غذا از گوشت انسان استفاده می‌‌‏کرد.

جایزه این جشنواره از سوی هیأت داوران و به مبلغ ۳۰ هزاردلار به سپهر سیفی تعلق گرفت.

پیش از این نیز فیلم «ماهی و گربه» جایزه بخش افق‌های جشنواره ونیز و جایزه بهترین فیلم جشنواره لیسبون پرتغال را دریافت کرده‌‌‌‏بود.

عوامل اصلی تولید فیلم سینمایی«ماهی و گربه» عبارتند از نویسنده و کارگردان، شهرام مکری، تهیه کننده، سپهر سیفی، مشاورفیلمنامه، نسیم احمد پور، مدیر فیلم‌برداری، محمودa کلاری.

دهمین جشنواره فیلم دوبی از تاریخ ۱۵ تا ۲۳ آذر در امارات برگزار شد. در این جشنواره ۱۷۴ فیلم از ۵۷ کشور جهان به نمایش درآمد که بیش از ۱۰۰ فیلم آن در کشورهای عربی ساخته شده بود.

در بخش آسیایی-آفریقایی این جشنواره، جایزه بهترین فیلم به فیلمی از سنگاپور با عنوان « Ilo Ilo» به کارگردانی آنتونی چن رسید. جایزه بهترین فیلم بلند داستانی عرب هم به فیلم فلسطینی «عمر» به کارگردانی هانی ابواسد تعلق گرفت.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی