Search
Asset 2

احتمال همکاری خلبان هواپیمای مفقودی مالزی با هواپیما‌‏ربایان

احتمال همکاری خلبان هواپیمای مفقودی مالزی با هواپیما ‌‌‌‌‏ربایان. (اسکرین‌‌‌‌‏شات/یوتیوب)
احتمال همکاری خلبان هواپیمای مفقودی مالزی با هواپیما ‌‌‌‌‏ربایان. (اسکرین‌‌‌‌‏شات/یوتیوب)

در پی نظرات مختلف ارائه شده درباره‌‌‌‌‏ی مفقود شدن هواپیمای بوئینگ ۷۷۷، همچون انفجار، سقوط  ناگهانی هواپیما در آب، ربوده شدن توسط موجودات فرا‌‌‌‌‏زمینی  یا هواپیما ربایی، اکنون توجهات به خلبان این هواپیما جلب شده است.

خلبان هواپیمای بوئینگ ۷۷۷، «ظهری احمدشاه» ۵۳ ساله از موافقان سرسخت «انور ابراهیم»، یکی از رهبران سیاسی مخالف دولت مالزی است. بنابر گزارش روزنامه‌‌‌‌‏ی «دیلی میل»، هفت ساعت قبل از پرواز، خلبان در دادگاه انور ابراهیم در مالزی حضور داشته است.

نیروهای پلیس مالزی فعالیتهای سیاسی احمدشاه را تصدیق کرده و بیان می‌‌‌‌‏کنند به احتمال زیاد وی به دلیل نشان دادن خشم خود از حکم دادگاه انورابراهیم و مخالفتش با دولت، در ربودن هواپیما دست داشته است.

پلیس خانه‌‌‌‌‏ی خلبان و کمک خلبانان را بازرسی کرده است. «خالد ابوبکر»، یکی از مأموران پلیس اظهار داشت که در خانه خلبان یک سیستم شبیه سازی پرواز پیدا کردند که هم اکنون کارشناسان مشغول بررسی آن هستند.

فامیل و همسایگان ظهری احمد شاه ضمن رد احتمال دست داشتن وی در ربودن هواپیما، بیان کردند که او فردی مهربان و خانواده‌‌‌‌‏دوست است و همیشه به مسائل سیاسی و اجتماعی علاقه داشته و با توجه به خصوصیات رفتاری احمدشاه، دست داشتن در ربودن هواپیما را از او بعید دانستند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده از مقامات مالزیایی، آخرین مکالمهی مخابره شده بین خلبان و گروه کنترل پرواز چند دقیقه قبل از ناپدید شدن آن از صفحه رادار انجام شده که در آن خلبان میگوید: «همه چیز مرتب است.»

«جیب رزاق»، نخست وزیر مالزی در نشست خبری بیان کرد: «هواپیما چند ساعت پس از قطع تماس با برج مراقبت، همچنان در پرواز بوده است و یک ماهواره توانسته است علائم پرواز بوئینگ ۷۷۷ را بیشتر از شش ساعت و نیم پس از قطع تماس شناسایی کند.»

از سوی دیگر صاحب‌‌‌‌‏نظران بر این باورند که هواپیما جایی فرود نیامده است، و اگرهم ربوده شده باشد، احتمالا در آب سقوط کرده‌‌‌‌‏است.

بوئینگ ۷۷۷ در تاریخ ۱۷ اسفند، با ۲۳۹ سرنشین مفقود شد که  دو نفر از سرنشینان آن ایرانی بودند و حداقل دو سوم آن‌‌‌‌‏ها تابعیت چینی داشتند. تا کنون از ۱۴ کشور جهان، ۴۰ هواپیما و حدود ۶۰ کشتی، برای پیدا کردن هواپیمای مذکور در تلاش هستند.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی