Search
Asset 2

فاکس نیوز:‌ سی‌ان‌ان با بحران مالی و آغاز اخراج کارکنان روبرو است

فاکس نیوز گزارش داده است که سی‌ان‌ان با بحران شدید مالی مواجه است و کارمندان این شبکه تلویزیونی به دلیل کاهش بودجه و اخراج کارکنانش «به شدت ناامید» شده‌اند.
(Madalina Vasiliu/The Epoch Times)

فاکس نیوز گزارش داده است که سی‌ان‌ان با بحران مالی مواجه است و کارمندان این شبکه تلویزیونی به دلیل کاهش بودجه و اخراج کارکنانش «به شدت ناامید» شده‌اند.

این شبکه خبری، شامگاه سه‌شنبه، ۱۲ نوامبر به نقل از منابع خود در سی‎‌ان‌ان گزارش داد که اخراج نیروهای این سازمان خبری تا ماه مارس ادامه خواهد داشت و این موج اخراج‌ها موقعیت رسانه‌ای سی‌ان‌ان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

یکی از کارمندان سی‌ان‌ان به نقل از مارک تامپسون، رئیس خود گفته است که این شبکه رسانه‌ای برای جلوگیری از فروپاشی و حفظ بقای خودش باید تغییرات بزرگی را اعمال کند.

همچنین یکی از کارمندان قدیمی سی‌ان‌ان به فاکس نیوز گفته است که او درباره وضعیت به وجود آمده در این شبکه خبری «عمیقا ناامید و بسیار غمگین» است.

نیویورک پست نیز گزارش داده است که مارک تامپسون، رئیس فعلی سی‌ان‌ان و مدیرعامل سابق نیویورک تایمز و بی‌بی‌سی، صدها کارمند این شبکه را اخراج می‌کند.

به‌تازگی کریس والاس یکی از مجریان برجسته سی‌ان‌ان بعد از سه سال کار، این شبکه را ترک کرد. دیگر کارمندان برجسته سی‌ان‌ان نیز با مشکل کاهش دستمزدهایشان روبرو هستند.

فاکس نیوز در تحلیل وضعیت نوشته است که تنها مشکل سی‌‌‌‌‏ان‌‌‌‌‏ان، بحران مالی نیست، بلکه این شبکه با بحران هویتی نیز روبرو شده است. پیش از مارک تامپسون، کریس لیخت رئیس سابق سی‌‌‌‌‏ان‌‌‌‌‏ان تغییراتی را در این شبکه اعمال کرد و تلاش کرد تا چپ‌‌‌‌‏گرایی این شبکه را کنترل کند و مانع از جدال‌‌‌‌‏های سیاسی در این شبکه شود.

جهت‌‏گیری سیاسی سی‌‌‌‌‏ان‌‌‌‌‏ان در طول زمان بیشتر خود را نمایان کرد. تغییر سی‌ان‌ان به سمت سوگیری چپ‌گرایانه در حدود سال ۲۰۱۷ بیشتر خود را نمایان کرد. این تغییر به‌ویژه در پوشش خبری آنلاین آن‌ها مشهود بود، که از یک موقعیت میانه‌روتر به سمت چپ متمایل و در نهایت به کاملا چپ‌‏گرا شد.

این رسانه افزود که بعد از روی کار آمدن تامپسون، تغییرات رئیس سابق سی‌ان‌ان متوقف شد و بخصوص در هفته‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، تبلیغات ضد ترامپ در این شبکه شدت گرفت.

براساس این گزارش در هفته گذشته سی‌ان‌ان در پوشش شب انتخابات از تمام شبکه‌های اصلی به غیر از سی‌بی‌اس عقب‌تر بود و در ساعات پربیننده حدود ۵ میلیون بیننده داشت، در حالی‌که رسانه رقیب لیبرال آن یعنی ام‌اس‌ان‌بی‌سی، برای اولین بار با ۶ میلیون بیننده از سی‌ان‌ان پیشی گرفت. کانال فاکس نیوز نیز همزمان با ۱۰ میلیون بیننده از این دو شبکه فراتر رفت.

سازمان خبری سی‌ان‌ان تاکنون واکنشی به این گزارش نداده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی