Search
Asset 2

قالیباف: لبنان بخش جدایی‌ناپذیر آتش‌بس است  

محمدباقر قالیباف، لبنان را بخش جدایی‌ناپذیر آتش‌بس با آمریکا خواند و ادامه حملات اسرائیل به حزب‌الله را نقض آتش‌بس دانست.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس جمهوری اسلامی ایران (چپ)، در تاریخ ۱۲ اکتبر ۲۰۲۴ در بیروت با همتای لبنانی خود، نبيه بری، دیدار می‌کند.(AFP via Getty Images)

محمدباقر قالیباف، لبنان را بخش جدایی‌ناپذیر آتش‌بس با آمریکا خواند و ادامه حملات اسرائیل به حزب‌الله را نقض آتش‌بس دانست.

رئیس مجلس شورای اسلامی روز پنج‌شنبه ۲۰ فروردین در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به زبان انگلیسی اعلام کرد که لبنان و کل «محور مقاومت»، بخشی جدایی‌ناپذیر از توافق آتش‌بس محسوب می‌شوند و این موضوع اولین بند از طرح پیشنهادی ده‌بندی است.

او همچنین گفت: «شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان به‌طور علنی و صریح بر موضوع لبنان تأکید کرده است که هیچ جایی برای انکار یا عقب‌نشینی وجود ندارد.»

قالیباف در ادامه هشدار داد که هرگونه نقض آتش‌بس با «هزینه‌های مشخص و پاسخ‌های قاطع» جمهوری اسلامی همراه خواهد بود و خواستار توقف فوری درگیری‌ها شد.

دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو روز چهارشنبه ۱۹ فروردین اعلام کرده بودند که توافق آتش‌بس میان ایالات متحده و جمهوری اسلامی شامل درگیری‌های جاری میان اسرائیل و حزب‌الله در لبنان نمی‌شود.

خبرگزاری فارس نیز روز گذشته به نقل از «یک منبع آگاه امنیتی-نظامی» گزارش داد که جمهوری اسلامی در حال جمع‌بندی برای واکنش به «نقض آتش‌بس» از سوی اسرائیل است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی