Search
Asset 2

فروپاشی یک گروه هَکِر

لوگوی گروه لولز‌سِک درشبکه تویی‌تر ((@lulzSec)

سردسته این گروه، یک هَکِر بیکار اهل نیویورک بود

لوگوی گروه لولز‌سِک درشبکه تویی‌تر ((@lulzSec)

گروه هکری موسوم به لولز‌سِک درمرز فروپاشی است. اف‌بی‌آی فاش کرد با رهبر سابق لولز‌سِک که تا کنون به طور گسترده‌ای با نام مستعار “سبو” در اینترنت شناخته می‌شده، برای دستگیری دیگر رهبران گروه و رئیس لولز‌سِک، همکاریهایی داشته‌ است.

سَبو درحقیقت فردی است به نام هکتور ساویِر مونسِگور، ۲۸ ساله که ساکن نیویورک می‌باشد. برطبق مدارک و مستندات ارائه‌‌‏شده امروزِ دادگاه و رسانه‌‌‏ها، مأموران امنیتی اف‌‌‏بی‌‌‏آی، طی عملیاتی در هفتم ژوئیه ۲۰۱۱، مونسِگور را دستگیر کردند.

“سبو” که به هنگام دستگیری بیکار بود و در یک مهمانسرا به‌‌‏سر می‌‌‏برد، با کمک‌های خیریه زندگی می‌‌‏کرد و عهده‌‌‏دار سرپرستی قانونی دو دختر بچه بود. وی دراوت ۲۰۱۱، اتهام وارده را پذیرفت و ازطریق تحقیقاتی که درارتباط با گروه هکرها انجام داد، به همکاری با اف‌‌‏بی‌‌‏آی پرداخت. گفته می‌‌‏شود که وی این کار را در ازای تخفیف حکم دادگاه و حفظ کردن کفالت قانونی دو کودک انجام داده است.

هفته‌های گذشته، پلیس بین‌‌‏الملل از دستگیری ۲۵ نفر از افراد وابسته به گروه‌‌‏های هکر ناشناس و لولز‌سِک خبر داد. پس از آن، اف‌‌‏بی‌‌‏آی اسامی کامل شش نفر از ایالات متحده و ایرلند را اعلان نمود که با سبو برای هک‌‌‏کردن سرورها و وب‌‌‏سایت‌‌‏ها در سراسر دنیا، ارتباط برقرار کرده ‌بودند.

میلیونها دلار در معرض خطر

هرچند لولز‌سِک فروپاشید، اما این گروه هکر به واسطه هک‌‌‏کردن وب‌‌‏سایت‌‌‏های حساس دولتی و صنعتی، باعث ازدست‌‌‏رفتن میلیونها دلار از درآمد دولت شد. تازه‌ترین هدف آنها شرکت داده‌‌‏پردازی اِستِرادفور بود، که وب‌‌‏سایت آن هک شد و اطلاعات کارت‌‌‏های اعتباری مشتریان آن به سرقت رفت. بنا به گفته اف‌‌‏بی‌‌‏آی، یکی از مردان دستگیرشده به نام جِرِمی هاموند اهل شیکاگو، از هکرهای کلیدی و اصلی شرکت اِستِرادفور بوده است.

همچنین مشخص شد که یکی دیگر از اعضای لولزسِک، که با نام مستعار “پالادیوم” در اینترنت شناخته می‌شده، ۱۹ ساله و اهل ایرلند می‌باشد.

سَبو، از زمان دستگیری‌‌‏اش، با مقامات رسمی اف‌‌‏بی‌‌‏آی همکاری می‌‌‏کرد. خبرها حاکی از اینست که، حتی وقتی دوستان هکر او برای دریافت توصیه‌‌‏ها و پیشنهاداتش با وی در تماس بودند و درباره سوءاستفاده‌‌‏هایی که کرده‌‌‏بودند، صحبت می‌‌‏کردند، در تمام این زمانها وی در حال همکاری با پلیس بود. و درحین اینکه هکرهای لولزسِک و ناشناس با سَبو درتماس بودند، مأموران اف‌‌‏بی‌‌‏آی آنها را ردیابی کرده و برای اقامه دعوی علیه آنها مدارک کافی جمع‌‌‏آوری می‌‌‏کردند. در تمام مدت، سَبو با هکرهای لولزسِک همکاری می‌‌‏کرد، گاهی اوقات آنها را از طریق پست‌‌‏های عمومی در تویتر تحریک به هک‌‌‏کردن وب‌‌‏سایتهای دولتی و صنعتی می‌‌‏نمود. درحین انجام تمام این اعمال با مأموران امنیتی اف‌‌‏بی‌‌‏آی همکاری نزدیکی داشت و آنها هر حرکت او را به دقت تحت نظر داشتند.

مونسِگور، که به کالج نرفته بود و یک هکر خودآموخته بود، زمانی برای شرکت لایم‌وایِر کار می‌‌‏کرد. این شرکت، نرم‌‌‏افزاری با همان نام خودش تولید می‌‌‏کرد. شرکت لایم‌‌‏وایِر پس از اقامه دعوی آر‌‌‏آی‌‌‏ای‌ای علیه آن بسته شد و بر اساس اطلاعات به‌‌‏دست‌‌‏آمده، از آن زمان به بعد مونسِگور شغل خود را از دست داد.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی