در دوازدهمین فستیوال موسیقی موازین، همایون شجریان به همراه سه هنرمند ایرانی دیگر به عنوان نماینده موسیقی ایران، با اجرای خود در باغ کاخ چیلا، تماشاچیان بسیاری را مجذوب اجراهای شگفتانگیز خود کردند.
این فستیوال که در شهر رباط کشور مراکش اجرا شد، دارای بخشی به نام “جاده ابریشم” بوده وهنرمندانی از هشت کشور، که زمانی گذرگاه جاده ابریشم بودند، در این بخش دست به اجرای موسیقی زدند.
به گزارش شبکه ایران، آواز همایون شجریان دراین فستیوال، به همراه تار و بربت طهمورث پورناظری، کمانچه و تنبور سهراب پورناظری و دف حسین رضایینیا مورد توجه مخاطبانی قرار گرفت که بیشتر مراکشی و فرانسوی بودند.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسیقی ایران، یکی از خبرگزاریهای عربی با نام المناره اقدام به تهیه گزارشی از این فستیوال با عنوان “نسیم عرفانی فارسی در چیلا” نمود. دراین گزارش آمده است که آواز همایون شجریان با برخورداری از مهارتی سرکش، عمق و غنای شعر فارسی را به مخاطب منتقل کرده و همچنین ساز سهراب پورناظری از مرز غم و اندوه گذر کرده و مخاطب را به قلمرو خلسه میبرد.
خبرگزاری المناره همچنین اظهار داشت که ویژگیهایی همچون تنوع و داشتن ریشههای معنوی و عرفانی در موسیقی ایرانی، جذابیت آن را بیشتر میکند و این ویژگیها در اجرای این گروه چهارنفره بارز بود.
قطعات اجرا شده شامل نسیم وصل، ناشکیبا، شوق دوست، با ستاره ها، خورشید آرزو، آب ناز آواز، شب جدایی، سیمرغ، شوق نامه، ای جان جان بی من مرو می باشند.
از دیگر اجراهای هنرمندان ایرانی، تکنوازی تار طهمورث پورناظری بود که بنا به درخواست بخش جاده ابریشم فستیوال موازین اجرا شد. سهراب و کیخسرو پورناظری نیز با هنرنمایی خود دردوبخش موسیقی ملی و موسیقی تنبور، و اشعاری از مولانا، خیام مورد استقبال مخاطبان و رسانهها قرار گرفتند.
دوازدهین فستیوال موسیقی موازین از ۲۴ ماه می آغاز گردید و تا نه روز ادامه داشت. شایان ذکر است که روز سوم این فستیوال نیز با بداههنوازی گروه شمس همراه بود.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.