فیلم “حوض نقاشی” به کارگردانی “مازیار میری”، جایزهی ویژهی یونسکو در جشنوارهی فیلم آسیا پاسفیک را از آن خود کرد.
به گزارش بیبیسی، در این جشنواره که هرساله با همکاری شهرداری “بریزبین”، “فیاپف” و یونسکو در “بریزبین” استرالیا برگزار میشود، سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی ملل متحد، یونسکو جایزه ویژه خود را به فیلمی که ارتقا و حفظ تفاوتهای فرهنگی را به نمایش گذارد، اهدا میکند.
“حوض نقاشی” با بازی “نگار جواهریان” و “شهاب حسینی”، روایت زندگی زوجی است که دچارعقبمانده ذهنی هستند اما باوجود این به همراه فرزند خود با عشق کنار هم زندگی میکنند.
“جواهریان” که به خاطر بازی در این فیلم نامزد دریافت جایزهی “بهترین بازیگر زن” شده بود، روز پنجشنبه ۲۱ آذرماه، با حضور در مراسم، جایزهی یونسکو را به نمایندگی از تهیهکنندهی فیلم دریافت کرد.
پیشتر نیز “حوض نقاشی” در سی و یکمین جشنوارهی فیلم فجر، سیمرغ بلورین “بهترین فیلم از نگاه تماشاگران” را دریافت کرد.
“آتوسا قلمفرسایی” نیز، برای طراحی صحنه و لباس حوض نقاشی سیمرغ بلورین جشنواره فجر را گرفت و “نگار جواهریان” برای بازی در این فیلم نامزد دریافت جایزهی بازیگری شده بود.
نگار جواهریان بازیگر سینما، تئاتر و تلوزیون در دیماه سال ۱۳۶۱ در تهران متولد شد. وی بازیگری را از سن ۱۳ سالگی با رفتن به مدرسه هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان شروع کرد و در سن ۱۵ سالگی با ورود به مجموعه تئاتر شهر فعالیت حرفهای خود را آغاز کرد. سپس در رشته طراحی صحنه دانشگاه هنر و معماری تحصیلات خود را ادامه داد و با بازی در فیلمهای “من ترانه ۱۵ سال دارم” و “خوابگاه دختران” پا به عرصه سینما گذاشت.
او در دوران حرفه ای بازیگری خود در سینما، تئاتر و تلویزیون کارنامه ای پربار دارد که از آن جمله می توان به فیلم هایی نظیر “چند تار مو- ساخته ایرج کریمی ۱۳۸۲”، ” قدمگاه – ساخته محمد مهدی عسگرپور ۱۳۸۲ “، ” صدسال به این سالها- اخته سامان مقدم ۱۳۸۶”، “طلاو مس- ساخته همایون اسعدیان ۱۳۸۸”، “یه حبه قند- ساخته رضا میرکریمی ۱۳۸۹” و چندین فیلم و مجموعه تلویزونی دیگر اشاره کرد.
در جشنوارهی فیلم آسیا پاسفیک، فیلمی به نام “عمر” از یک فیلمساز فلسطینی، جایزهی بهترین فیلم را به خود اختصاص داد. “ژانگ زییی” هم از چین جایزهی بهترین بازیگر زن را از آن خود کرد.
همچنین “ماهی و گربه” ساختهی “شهرام مکری” در بخش کارگردانی و فیلم داستانی “گذشته” ساختهی “اصغر فرهادی در بخش فیلمنامه، نامزد دریافت جایزه بودند که در نهایت جایزهی کارگردانی به “آنتونی چن”، کارگردان سنگاپوری تبارِ فیلم “ایلو ایلو” رسید و “دیتش باترا” برای نوشتن متن فیلم “جعبهی نهار”، محصول کشورهای هند، فرانسه و آلمان ، جایزه بهترین فیلمنامهنویس را دریافت کرد.
این جشنواره بیش از هفتاد کشور با جمعیت چهار و نیم میلیارد نفر را تحت پوشش دارد و امسال ۳۹ فیلم از ۲۱ کشور منطقه آسیا و پاسیفیک (اقیانوسیه) نامزد دریافت جایزهی سینمای آسیا و پاسیفیک بودند.
اپک تایمز در ۳۵ کشور وبه۲۱ زبان میشود.