Asset 2

«یونس قانونی» معاون اول رئیس‌‌‌‏جمهور افغانستان شد

یونس قانونی. (اسکرین‌‌‌‌‌‌‌‏شات/یوتیوب)
یونس قانونی. (اسکرین‌‌‌‌‌‌‌‏شات/یوتیوب)
یونس قانونی. (اسکرین‌‌‌‌‌‌‌‏شات/یوتیوب)

مجلس نمایندگان افغانستان روز سه‌‌‌‏شنبه با اکثریت آرا «محمد یونس قانونی» را به‌‌‌‏عنوان معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان تعیین کرد.

رأی‌‌‌‏گیری برای تأیید یونس قانونی توسط مجلس، به‌‌‌‏درخواست بیش از ۱۵۰ نفر از نمایندگان و به‌‌‌‏طور علنی صورت گرفت.

به گزارش بی‌‌‌‏بی‌‌‌‏سی، آقای قانونی به پیشنهاد رئیس‌‌‌‏جمهور افغانستان به مجلس این کشور معرفی شد. این انتخاب براساس توافق میان حامد کرزی و رهبران جهادی صورت گرفت.

«قانونی» تا انتهای دوره‌‌‌‏ی ریاست‌جمهوری حامد کرزی در این مقام باقی خواهد ماند. دوره‌‌‌‏ی بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان ۱۶ فروردین برگزار می‌شود.

«قانونی» که پیش از این نماینده‌ی کابل در مجلس نمایندگان و رئیس مجلس در دوره‌ی پیشین قانون‌گذاری، بود جانشین مارشال «محمدقسیم فهیم» می‌شود که روز ۱۸ اسفند درگذشت. وی مورد حمایت شماری از سران مجاهدین از جمله مارشال محمد قسیم فهیم و «عبدالله عبدالله» بود.

قانونی پیش‌تر در سمت‌های وزارت کشور، آموزش و پرورش و معارف نیز فعالیت کرده است.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی