کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین با هماهنگی مسعود پزشکیان، موضع جمهوری اسلامی درباره راهحل احتمالی برای پایان جنگ میان واشنگتن و تهران را به دونالد ترامپ منتقل کرده است.
به گزارش خبرگزاری اینترفاکس روسیه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز شنبه ۱۸ مهر گفت: «پوتین با هماهنگی رئیسجمهور ایران، دیدگاه طرف ایرانی درباره راهحل احتمالی برای پایان دادن به این درگیری را به ترامپ منتقل کرد.»
ولادیمیر پوتین روز پنجشنبه ۱۶ مهر در دیدار با مسعود پزشکیان اعلام کرد که مسکو آماده است برای کمک به پایان جنگ میان جمهوری اسلامی با آمریکا و اسرائیل، هر اقدامی که در توان دارد انجام دهد.
روسیه و جمهوری اسلامی از زمان آغاز جنگ روسیه علیه اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، روابط دیپلماتیک و نظامی خود را تقویت کردهاند و وابستگی متقابل دو حکومت افزایش یافته است.
اوکراین و کشورهای غربی، جمهوری اسلامی را به تامین پهپادهای شاهد و موشکهای کوتاهبرد برای استفاده روسیه در جنگ اوکراین متهم کردهاند. روسیه نیز با اتهام ارائه اطلاعات مربوط به هدفگیری به جمهوری اسلامی برای انجام حملات علیه منافع آمریکا در خاورمیانه مواجه شده است.
















