پروفسور مجید سمیعی امسال جایزه “حلقهی لایبنیتز” را به دلیل تلاشهایش برای آموزش پزشکانی از قاره آفریقا دریافت کرد.
این پزشک جراح مغز واعصاب سرشناس ایرانی، در نظر دارد ۱۰۰ جراح جوان افریقایی را به منظور اموزش به آلمان بیاورد تا پس از بازگشت، آنها پزشکان دیگری را برای قاره افریقا پرورش دهند.
به گزارش دویچهوله این جایزه از طرف باشگاه خبرنگاران هانوفر به کسانی اهدا میشود که در زمینه علوم، حقوق بشر یا اقدامات بشر دوستانه فعالیت ویژهای را انجام میدهند، اقداماتی که به توسعه وپیشرفت در نقاط مختلف جهان کمک کند.
پروفسور سمیعی که در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان واعصاب وریاست بیمارستان علوم هانوفر در آلمان را به عهده دارد، معتقد است که “این جایزه نه به من بلکه به قاره ای نزدیک به یک میلیارد جمعیت اهدا شد.”
جایزه “لایبنیتز رینگ” یا همان حلقه لایبنیتز به ارزش ۱۵ هزار یورو (بیش از ۲۰ هزار دلار) میباشد که هر سال بر روی انگشتر اهدایی آن مطابق با موضوع، طرحی جدید حک میشود. امسال بر روی حلقه اهدایی پروفسور سمیعی، قاره افریقا ومغز انسان حک شده است.
گرهارد شرودر، “صدر اعظم پیشین آلمان” طی سخنرانی در این مراسم بیان کرد که “اگر کسی که به ایران سفر کرده باشد و ایرانیها را بشناسد متوجه میشود که انگیزه قوی سمیعی برای گسترش دانشاش از کجا سرچشمه میگیرد.”
سمیعی پایهگذار مرکز بینالمللی علوم اعصاب INI در شهر هانوفر است که در نوع خود در دنیا بینظیر است و شهرتی جهانی دارد.
پروفسور سمیعی در دهه ۱۹۹۰ یک مرکز بینالمللی علوم اعصاب با نام INI را تاسیس کرد. بنای این مرکز برگرفته از شکل مغز است. این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع شده است و ریاست آن را پروفسور سمیعی بر عهده دارد.
در این مراسم یک هیات علمی از ایران نیز شرکت داشتند.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.