امسال، ده خوکچه که ازنظر ژنتیکی تغییر یافته و در جنوب چین پرورش داده شده بودند، نور مایل به سبز موجود در نور ماوراء بنفش منتشر کردند.
محققان اهل هاوایی، دو دانشمند از دانشگاه کشاورزی جنوب چین واقع در استان گوانگدونگ با استفاده از روش ابداعی خود، پروتئین فلوئورسان از دیانایDNA یک عروس دریایی را به جنین خوک تزریق کردند. پژوهش آنها در مجله بیولوژی تولید مثل منتشر میشود.
استفان مویسیادی طی یک مصاحبه مطبوعاتی در دانشگاه هاوایی اظهار داشت که: «این فقط یک شاخص است که نشان میدهد میتوان ژنی را که از ابتدا در حیوان وجود ندارد، تهیه کرده و به آن تزریق کرد، بهطوری که همانند ژنهای اصلی حیوان محسوب شوند.»
با استفاده از این روش درنهایت میتوان ژنها را به حیوانات بزرگتری انتقال داد و بهاینترتیب، میتوان داروهای مؤثر بیشتر با هزینه کمتر تولید کرد.
مویسیادی در ادامه افزود که، «[برای] بیمارانی که از هموفیلی رنج میبرند و به آنزیمهای انعقادی در خون خود نیاز دارند، بهجایاینکه این آنزیمها در یک کارخانه تولید شوند که مستلزم میلیونها دلار هزینه است، میتوانیم با صرف هزینهای ارزانتر آنها را در حیوانات بسازیم.»
کاربران اینترنت درچین درباره این خبر بهطور گسترده، مطالب بسیاری میگویند مبنیبراینکه خوکچههای سبزرنگ بسیار بانمک هستند و یا درباره گوشتی که در تاریکی نور متصاعد میکنند، جوکهایی درست میکنند.
یکی از وبلاگنویسهای وبسایت «ویهبو» اشاره کرد که این نوع از پژوهشها قبلاً برروی سایر حیوانات انجام شده است. وی میگوید: «برای من مهم نیست که آن حیوانات خوک یا خرگوش باشند، این دانشمندان نه تنها دیوانه بلکه بیعقل هستند. این نوع از آزمایشهای ژنتیکی ارزش زیادی در تحقیقات ندارند و بارها انجام شدهاند. ساخت ماده فلورسان در حیوانات فقط یک نمایش برای جلب توجه عمومی است …»
برخی از کاربران اینترنت در اخبار یاهو فکر میکنند که این آزمایشها بیرحمانه هستند. یکی از آنها گفت: «نژاد بشری بسیار وحشتناک است …»
یکی دیگر از کاربران بیان کرد:«این عمل مشمئزکننده است! آیا این دانشمندان نور میخواهند؟ آیا لازم است به این شیوه متوسل شوند ؟»
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.