Search
Asset 2

ثبت‌نام مایک پنس برای شرکت در رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ 

ثبت‌نام مایک پنس در انتخابات آمریکا 
مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور سابق، در 19 اکتبر 2022، طی مراسمی برای تبلیغ کتاب جدیدش در اتاق فکر محافظه‌کار بنیاد هریتیج در واشنگتن صحبت می‌کند.(Chip Somodevilla/Getty Images)

مایک پنس، معاون سابق رئیس جمهور آمریکا، مدارک لازم را برای شرکت در انتخابات درون حزبی جمهوری‌خواهان جهت رقابت برای نامزدی ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ ارائه کرد و این اقدام زمینه رویارویی او و دونالد ترامپ را فراهم خواهد کرد. 

پنس که روز گذشته در کمیسیون فدرال انتخابات ثبت‌نام کرد، قرار است فردا ۱۷ خرداد رسماً حضور خود در این رقابت‌ها را اعلام کند. 

مایک پنس که پیش از معاونت رئیس جمهور به عنوان فرماندار ایندیانا خدمت می‌کرد در صحنه انتخابات درون حزبی جمهوری‌خواهان علاوه بر دونالد ترامپ باید با نامزدهای دیگری مانند ران دیسانتیس فرماندار فلوریدا، سناتور تیم اسکات و نیکی هیلی فرماندار سابق کارولینای جنوبی و سفیر سابق ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد رقابت کند. 

معاون رئیس‌جمهور سابق مدت‌هاست که تلاش می‌کند خود را به عنوان یک «محافظه‌کار کلاسیک» معرفی کند و تلاش می‌کند حزب جمهوری‌خواه را به دوران پیش از ترامپ بازگرداند. 

مایک پنس در جریان رقابت‌های انتخاباتی احتمالاً سعی خواهد کرد با تأکید بر اصول محافظه‌کارانه اجتماعی تمایز خود را از ترامپ نشان دهد. 

به نظر می‌رسد که ترامپ در سال ۲۰۱۶ برای جذب حمایت محافظه‌کارانه اجتماعی، مایک پنس را در کابینه خود جای داد، زیرا بسیاری از مردم او را به عنوان شخصی با نگرش اجتماعی آزادانه می‌دیدند 

پنس خود را اغلب به عنوان «یک مسیحی، یک محافظه‌کار و یک جمهوری‌خواه» توصیف کرده است. 

اگرچه او معاون ترامپ بود، اما این دو به طور فزاینده‌ای پس از نفوذ به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ از هم جدا شدند. پنس این واقعه را «یک روز غم‌انگیز» خواند و گفت که «تاریخ، دونالد ترامپ را مسئول خواهد دانست.» 

او که در آن زمان به عنوان معاون رئیس جمهوری ریاست مجلس سنا را برعهده داشت درخواست دونالد ترامپ برای رد پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده را رد کرده بود. ترامپ مدعی شده بود که تقلب گسترده‌ای در انتخابات صورت گرفته است. 

پنس تلاش‌های ترامپ را خطری برای هنجارهای سیاسی آمریکا توصیف و استدلال کرد که پذیرش درخواست ترامپ منجر به یک بحران قانون اساسی می‌شود. 

پنس در مورد این موضوع گفت: «رئیس جمهور ترامپ اشتباه کرد. من حق نداشتم انتخابات را لغو کنم و سخنان بی‌پروای [ترامپ] خانواده من و همه افراد حاضر در کنگره را در آن روز به خطر انداخت و می‌دانم که تاریخ، دونالد ترامپ را مسئول خواهد دانست.» 

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی