Search
Asset 2

پس از وعده افزایش کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف؛ روسیه با ۷۲۸ پهپاد به اوکراین حمله کرد

روسیه با ۷۲۸ پهپاد به اوکراین حمله کرد. این حمله بعد از وعده ترامپ برای ارسال تسلیحات دفاعی بیشتر به اوکراین به وقوع پیوست.
حملات پهپادی و موشکی روسیه به پایتخت اوکراین در تاریخ ۴ ژوئیه ۲۰۲۵. (OLEKSII FILIPPOV/AFP via Getty Images)

روسیه با ۷۲۸ پهپاد به اوکراین حمله کرد. این حمله بعد از وعده ترامپ برای ارسال تسلیحات دفاعی بیشتر به اوکراین به وقوع پیوست.

هفته گذشته پوتین در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور آمریکا، درخواست او برای پایان دادن به جنگ در اوکراین را رد کرد و بعد از این گفتگو ترامپ تصمیم خود برای کاهش کمک‌های نظامی به اوکراین را تغییر داد و وعده افزایش ارسال سلاح به اوکراین داد.

به گزارش رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در پیام خود در تلگرام، این حمله را شاهدی بر ضرورت اعمال تحریم‌های شدید علیه منابع درآمدی روسیه از جمله خریداران نفت این کشور دانست.

نیروهای پدافند هوایی اوکراین اعلام کردند که تقریباً تمام این پهپادها، با استفاده از سامانه‌های اختلال الکترونیکی، منهدم شده‌اند.

دونالد ترامپ، روز سه‌شنبه ۱۷ تیر، اعلام کرد که در حال بررسی حمایت از طرحی در سنا برای اعمال تحریم‌های شدید علیه روسیه است؛ از جمله تعرفه‌های ۵۰۰ درصدی علیه کشورهایی که نفت، گاز، اورانیوم و سایر صادرات روسیه را خریداری می‌کنند.

به گفته رویترز، در پی حمله‌های فزاینده روسیه که نگرانی‌هایی را در پایتخت اوکراین به‌وجود آورده بود، وزارت دفاع آمریکا تصمیم به تعویق برخی ارسال‌های تسلیحاتی حیاتی گرفته بود. اما وعده جدید ترامپ، روند این تصمیم را معکوس کرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز دوشنبه ۱۶ تیر، اعلام کرد که واشنگتن قصد دارد سلاح‌های بیشتری برای کمک به اوکراین در مقابله با روسیه به این کشور ارسال کند.

زلنسکی روز سه‌شنبه ۱۷ تیر، دستور افزایش تماس‌ها با آمریکا برای تسریع در تحویل تسلیحات دفاعی، به‌ویژه پدافند هوایی را صادر کرد.

خبرگزاری رویترز، شهر لوتسک، در شمال‌غرب اوکراین و در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری از لهستان، هدف اصلی حملات پهپادی روسیه بود.

به گفته زلنسکی در ۱۰ استان دیگر کشور نیز خساراتی گزارش شده است.

شهردار لوتسک نیز در ادامه بیان کرد که «این گسترده‌ترین حمله دشمن با پهپاد و موشک به شهر و منطقه ما بود.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی