Search
Asset 2

کاخ سفید: حمله گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی به پایگاه آمریکایی در عراق را بی‌پاسخ نخواهیم گذاشت

حمله به پایگاه آمریکایی در عراق را بی‌پاسخ نخواهیم گذاشت
جان فاینر ، معاون مشاور امنیت ملی ایالات متحده (RAUL ARBOLEDA/AFP via Getty Images)

یک مقام کاخ سفید گفت آمریکا حمله گروه‌های نیابتی مورد حمایت جمهوری اسلامی به پایگاه نظامی عین‌الاسد در روز شنبه را «کاملا جدی» می‌گیرد و به آن پاسخ خواهد داد.

جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی گفت: «این حمله آن هم با استفاده از موشک‌های بالستیک، بسیار جدی و یک تهدید واقعی بود.»

فاینر در ادامه بیان کرد که آمریکا به این حمله پاسخ متناسب خواهد داد و آنهایی را که همچنان دست به اینگونه حملات می‌زنند پاسخگو خواهد کرد.

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام اعلام کرد شبه‌نظامیان مورد حمایت جمهوری اسلامی در غرب عراق عصر شنبه ۳۰ دی چندین موشک بالیستیک و راکت به سمت پایگاه هوایی عین‌الاسد شلیک کردند که بیشتر موشک‌ها توسط سامانه‌های پدافند هوایی پایگاه رهگیری و منهدم شدند و بقیه موشک‌ها به پایگاه اصابت کردند.

سنتکام اعلام کرد در اثر اصابت چند موشک‌ به پایگاه هوایی عین الاسد تعدادی از نیروهای آمریکایی احتمالا دچار آسیب‌های مغزی شده‌اند.‌

ارتش آمریکا تاکنون چندین بار مواضع گروه‌های نیابتی مورد حمایت جمهوری اسلامی در عراق و سوریه را هدف حمله قرار داده است.

آمریکا به منظور کمک به نیروهای محلی در عراق و سوریه برای مقابله با داعش و سایر گروه‌های  تروریستی حدود ۲۵۰۰ نیرو در عراق و ۹۰۰ نیرو در سوریه دارد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی