Search
Asset 2

ترامپ: آمریکایی‌ها ممکن است «برای مدتی» با قیمت بالای بنزین مواجه شوند

دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکایی‌ها ممکن است «برای مدتی» با قیمت بالای بنزین مواجه شوند.
یک جایگاه بنزین در ۱۳ آوریل ۲۰۲۶ در میامی، فلوریدا.(Joe Raedle/Getty Images)

دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکایی‌ها ممکن است «برای مدتی» ناچار به تحمل قیمت‌های بالاتر بنزین باشند.

رئیس‌جمهور ایالات متحده روز گذشته در پاسخ به پرسشی درباره احتمال افزایش قیمت سوخت برای شهروندان آمریکایی در آینده نزدیک، از ارائه جدول زمانی مشخص خودداری کرد و تنها گفت که این وضعیت ممکن است برای مدتی ادامه پیدا کند.

او افزود این شرایط در نهایت می‌تواند به نتایجی منجر شود که امنیت شهروندان آمریکایی را تضمین کند؛ ازجمله جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای، تسلیحاتی که به گفته او می‌تواند «برای هدف قرار دادن یک شهر در آمریکا یا حتی ایجاد بی‌ثباتی گسترده در خاورمیانه» مورد استفاده قرار گیرد.

ترامپ در ادامه گفت: «باید صادق باشم، بازار سهام اکنون در بالاترین سطح تاریخی خود قرار دارد. فکر می‌کردم ۲۰ تا ۲۵ درصد سقوط کند.»

او افزود: «فکر می‌کردم قیمت نفت شاید به ۲۰۰ دلار در هر بشکه برسد. اما قیمت نفت کاملاً متفاوت از پیش‌بینی‌هاست. در واقع، در این کشور بسیار پایین‌تر است، چون ما به اندازه نیازمان نفت در اختیار داریم.»

از زمان آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی در روز شنبه ۹ اسفند، قیمت سوخت به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.

بر اساس داده‌های انجمن خودروی آمریکا، میانگین قیمت هر گالن بنزین معمولی در سراسر این کشور روز چهارشنبه ۲ اردیبهشت به ۴.۰۵ دلار رسیده بود؛ رقمی که نسبت به ۳.۹۷ دلار در ماه گذشته افزایش نشان می‌دهد. این در حالی است که بهای همین سوخت در مدت مشابه سال گذشته ۳.۱۷ دلار بوده است.

بر اساس داده‌های این انجمن، میانگین قیمت هر گالن گازوئیل نیز در روز چهارشنبه به ۵.۴۶ دلار رسید.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه گفت قیمت‌های نسبتاً بالای بنزین دوام زیادی نخواهد داشت؛ اما هرگونه تغییر به زمان پایان درگیری‌ها میان آمریکا و جمهوری اسلامی بستگی دارد.

او در گفت‌وگو با کمیته تخصیص بودجه سنای آمریکا گفت: «فکر می‌کنم این درگیری پایان خواهد یافت و قیمت بنزین به سطح قبلی یا حتی پایین‌تر بازخواهد گشت.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده روز سه‌شنبه اول اردیبهشت آتش‌بس دو هفته‌ای با تهران را تمدید کرد و دلیل آن را شکاف در رهبری جمهوری اسلامی و درخواست نخست‌وزیر پاکستان عنوان کرد.

او گفت این آتش‌بس «تا زمانی ادامه خواهد داشت که رهبران و نمایندگان آن‌ها بتوانند به یک پیشنهاد واحد برسند.»

یک منبع دولتی در پاکستان امروز اعلام کرد که عباس عراقچی احتمالاً امشب در رأس یک هیأت کوچک وارد اسلام‌آباد خواهد شد تا در دور دوم گفت‌وگوهای میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده شرکت کند.

خبرگزاری رویترز به نقل از این منبع پاکستانی نوشت که تیم لجستیک و امنیتی آمریکا هم‌اکنون در اسلام‌آباد حضور دارد و مقدمات لازم برای برگزاری این مذاکرات را فراهم می‌کند.

این در حالی است که اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه گفته بود: «رفتن به اسلام‌آباد باید منافع (ایران) را تأمین کند» و افزود: «هنوز تصمیم نهایی برای سفر به اسلام‌آباد اتخاذ نشده است.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی