دونالد ترامپ اعلام کرد که واشنگتن همچنان برنامه هستهای و محل نگهداری مواد غنیسازیشده جمهوری اسلامی را بهدقت تحت نظر دارد و در نهایت به اورانیوم غنیسازیشده این کشور دست پیدا خواهد کرد.
رئیسجمهور ایالات متحده روز یکشنبه ۱۰ مه (۲۰ اردیبهشت) در گفتوگو با برنامه «فول مژر» گفت: «در مقطعی به آن دست پیدا خواهیم کرد، هر چیزی را که بخواهیم. ما آن را زیر نظر داریم.»
او همچنین هشدار داد که هرگونه جابهجایی یا فعالیت مشکوک در اطراف تأسیسات مرتبط با برنامه هستهای جمهوری اسلامی بهسرعت شناسایی خواهد شد.
ترامپ افزود: «اگر کسی به آن محل نزدیک شود، ما متوجه خواهیم شد.»
رئیسجمهور ایالات متحده در ادامه تأکید کرد که جمهوری اسلامی از نظر نظامی «شکست خورده» است، اما این به معنای پایان کامل درگیریها نیست.
او بیان کرد آمریکا تاکنون حدود ۷۰ درصد مناطق مورد نظر خود را هدف قرار داده و در صورت لزوم میتواند حملات بیشتری انجام دهد.
او همچنین گفت که حملات آمریکا به تأسیسات هستهای ایران، برنامه هستهای این کشور را بهشدت عقب رانده و بازسازی آن «سالها» زمان خواهد برد.
ترامپ بار دیگر از توافق هستهای برجام در زمان دولت باراک اوباما انتقاد کرد و گفت اگر واشنگتن در دوره نخست ریاستجمهوری او از این توافق خارج نمیشد، جمهوری اسلامی اکنون به سلاح هستهای دست یافته بود.
















