Search
Asset 2

واکنش کاربران به احتمال وقوع جنگ جمهوری اسلامی و اسرائیل

کاربران ایرانی در شبکه اجتماعی ایکس همزمان با افزایش احتمال حمله اسرائیل به اهدافی در ایران با راه اندازی هشتگ‌هایی، موضع خود را در برابر وقوع جنگ احتمالی نشان داده‌اند.
بیلبورد با شعار به فارسی : "آغاز پایان صهیون" و به زبان عبری: "آغاز پایان رژیم جعلی" در تهران، ۳ اکتبر ۲۰۲۴. (AFP via Getty Images)

کاربران ایرانی در شبکه اجتماعی ایکس همزمان با افزایش احتمال حمله اسرائیل به اهدافی در ایران با راه اندازی هشتگ‌هایی، موضع خود را در برابر وقوع جنگ احتمالی نشان داده‌اند.

دو هشتگ «جنگ خیلی ترسناکه» و «نه به جنگ» از هشتگ‌های پرکابرد کاربران ایرانی در روز پنج‌شنبه بود. کاربران در هشتگ «جنگ خیلی ترسناکه» تجربه‌های سرکوب اعتراضات مردم، شکنجه و کشتار شهروندان ایران توسط جمهوری اسلامی را بازگو کرده‌اند.

سمیرا راهی، روزنامه‌نگار در صفحه ایکس خود نوشته است که «آنقدر جنایت‌ها زیاد است که هر کدام از عکس‌ها و روایت‌های هشتگ «جنگ خیلی ترسناکه» را می‌بینم، انگار در همان لحظه زندگی می‌کنم، چه روزهایی که گذراندیم و دیدیم.»

امید شادی، یک شهروند نیز با انتشار تصویری از خبر آتش زدن سینما رکس آبادان و سوختن صدها نفر در این حادثه نوشته است که «جنگ خیلی ترسناکه» وقتی دشمنان داخلی، جنگ با شاه و ملت ایران را شروع کردند و تا اینجا بعد از ۴۶ سال، آمار دقیق کشتار مردم ایران به دست (ارتجاع) سرخ و سیاه هنوز در دست نیست.

تعدادی از کاربران تصاویر کشتار و شلیک به چشم معترضان را در صفحاتشان منتشر کرده‌اند و گفته‌اند که سال‌هاست بدون سلاح در جنگ با جمهوری اسلامی هستند.

احسان کرمی، یک شهروند نیز در این‌باره نوشته است: «بله جنگ خیلی ترسناکه بخصوص آنجا که کودکی ۹ ساله را در آغوش مادرش با گلوله می‌زنند و مادر، پیکر فرزندش را از ترس دزدیده شدن به خانه می‌آورد و از همسایه‌ها یخ می‌گیرد.»

خلیل‌الله بلوچی، روزنامه‌نگار نیز در این‌باره نوشته است: «جنگ خیلی ترسناکه مخصوصاً آن‌جا که آب برای خوردن پیدا نمی‌شود و بچه‌ها طعمه گاندو و تمساح شده و دست‌شان قطع می‌شود.»

طاهره باجروانی، همسر یکی از کشته‌شدگان اعتراضات آبان ۹۸، نیز نوشته است: «بله جنگ خیلی ترسناکه ارشاد ۲۴ ساله دانشجوی رشته فوریت‌های پزشکی بود، ۲۶ آبان دزدیده شد. بعد از سه هفته، چهار روز مانده به تولد ۲۴ سالگیش دست از پشت بسته با آثار شکنجه‌های زیادی روی بدنش در سد گاران پیکرش را پیدا کردند. وقتی پدرش صورت متلاشی پسرش را دید، سکته کرد.»

داریوش معمار، روزنامه‌نگار با استفاده از هشتگ «نه به جنگ» نوشته است: «راه‌حل عبور از جمهوری اسلامی، حمله خارجی نیست. جنگ باعث ویرانی کشور و تشدید سرکوب منتقدان و مخالفان است. هیچ کشوری با حمله نظامی خارجی آزاد نمی‌شود. قربانی اصلی حمله نظامی به ایران هم مردم عادی هستند، نه حکومت اسلامی.»

ماریا سرسالاری، روزنامه‌نگار نیز در صفحه ایکس خود با استفاده از این هشتگ، اطلاعاتی درباره اقدامات ایمنی در حملات هوایی را منتشر کرده است تا شهروندان بتوانند در صورت حملات، امنیتشان را تامین کنند. او همچنین از مسئولان جمهوری اسلامی خواسته است تا دستورالعمل‌هایی برای آمادگی مردم در صورت وقوع حملات هوایی ارائه کنند و فیلترینگ اینترنت را رفع کنند تا در صورت حمله، مردم برای کمک به یکدیگر مشکل ارتباطی نداشته باشند.

نماینده اسرائیل در شورای امنیت سازمان ملل، روز چهارشنبه با رد درخواست‌ها برای تنش‌زدایی با جمهوری اسلامی گفت:‌ «ما از خودمان دفاع خواهیم کرد و جمهوری اسلامی با پیامدهای حمله موشکی به اسرائیل مواجه خواهد شد و پاسخ به این حمله فراتر از آنچه که جمهوری اسلامی تصور کند، خواهد بود… ما از شهروندانمان دفاع می‌کنیم و واکنش ما سخت و قاطع خواهد بود و برای هر موشکی که [جمهوری اسلامی] به اسرائیل پرتاب کرد، پاسخ دریافت خواهد کرد.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی