Search
Asset 2

هشدار درباره افزایش هزینه واردات ۴۵۳۳ قلم کالا و موج جدید گرانی

حسین صمصامی، عضو مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بیش از چند هزار کالای وارداتی در یک ماه آینده هشدار داد و از دولت پزشکیان خواست تصمیم جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره تغییر نرخ ارز واردات این کالاها را متوقف کند.
حسین صمصامی، عضو مجلس شورای اسلامی.(icana.ir)

حسین صمصامی، عضو مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بیش از چند هزار کالای وارداتی در یک ماه آینده هشدار داد و از دولت پزشکیان خواست تصمیم جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره تغییر نرخ ارز واردات این کالاها را متوقف کند.

صمصامی روز یکشنبه ۱۰ آبان، در جلسه مجازی مجلس اعلام کرد که وزارت صمت در نامه‌ای به بانک مرکزی خواستار حذف ۴۵۳۳ قلم کالا از فهرست کالاهایی شده است که ارز مورد نیاز واردات آن‌ها با نرخ بازار مبادله تامین می‌شود.

به گفته این نماینده مجلس، در صورت اجرای این تصمیم، واردکنندگان برای تامین ارز مورد نیاز خود با افزایش بیش از ۱۰۰ هزار تومانی نرخ ارز روبه‌رو خواهند شد؛ موضوعی که می‌تواند هزینه واردات را افزایش دهد و در نهایت به گران‌تر شدن کالاها در بازار منجر شود.

او هشدار داد که پیامدهای این تصمیم ممکن است طی یک ماه آینده در قیمت کالاهای مختلف نمایان شود و فشار بیشتری بر معیشت خانوارها وارد کند.

صمصامی با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت تاکید کرد که جلوگیری از افزایش قیمت‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

او گفت: «به جای آنکه به دنبال افزایش حقوق و افزایش اعتبار کالابرگ باشیم، باید جلوی گرانی را بگیریم.»

این نماینده مجلس همچنین از رئیس مجلس خواست موضوع نامه وزارت صمت به بانک مرکزی را پیگیری کند و برای جلوگیری از اجرای این تصمیم وارد عمل شود.

به گفته صمصامی در شرایط فعلی اقتصادی، اجرای چنین تصمیم‌هایی می‌تواند فشار بیشتری بر مردم وارد کند و اقدامات دولت برای جبران افزایش هزینه‌های زندگی، از جمله افزایش حقوق و اعتبار کالابرگ را کم‌اثر کند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی