Search
Asset 2

یک‌سوم از کانادایی‌ها در سال ۲۰۲۴ برای پرداخت هزینه غذا و دیگر نیازها زیر بار قرض رفته‌اند

نظرسنجی: بیش از نیمی از کانادایی‌ها با بحران مالی روبرو هستند و بسیاری برای حفظ سطح زندگی خود به قرض و پس‌انداز اضطراری متوسل می‌شوند.
(GRAHAM HUGHES/AFP via Getty Images)

براساس تحقیقات درون‌سازمانی فدرال، یک‌سوم از کانادایی‌ها در سال گذشته برای تأمین نیازهای اولیه مانند غذا و سرپناه زیر بار قرض رفته‌اند.

گزارش آژانس مصرف‌کننده مالی کانادا در ۴ دسامبر نشان داد که ۳۳ درصد از کانادایی‌های مورد بررسی در ۱۲ ماه گذشته مجبور شدند از کارت اعتباری استفاده کنند، برداشت مازاد داشته باشند یا برای خرید غذا و پرداخت هزینه‌های ماهانه زیر بار قرض بروند. براساس گزارش بلکلاکز ریپورتر در ۲۴ دسامبر، این آمار برای افراد کمتر از ۴۴ سال ۴۳ درصد بود.

در پاسخ به این‌که «اگر در ماه آتی اتفاق غیرمنتظره‌ای رخ دهد، می‌توانید با ۲ هزار دلار سر کنید یا خیر»، ۲۱ درصد گفتند که «قطعاً نمی‌توانند» و ۱۰ درصد گفتند که «احتمالاً نمی‌توانند» و فقط ۲۵ درصد گفتند که «احتمالاً می‌توانند.» این آمار در گزارشی با عنوان «مجموعه داده‌های دیده‌بان سلامت مالی ماهانه ۲۰۲۴» در ۲۳ دسامبر منتشر شد.

یک‌چهارم از افراد مورد بررسی- یعنی ۲۵ درصد- گفتند که برای تأمین هزینه‌های ماهانه خود پول کافی ندارند. بیش از یک‌سوم- ۳۸ درصد- به کارشناسان نظرسنجی گفتند که از پسِ قبض‌ها و دیگر تعهدات مالی خود برمی‌آیند اما گاهی به مشکل می‌خورند. در عین‌حال، ۱۵ درصد گفتند که قبوض معوق دارند.

اکثر کانادایی‌ها- ۵۱ درصد- گفتند که به بودجه خانوادگی خود پایبند هستند و ۴۹ درصد گفتند که در ۱۲ ماه گذشته هزاران دلار از پس‌اندازشان برداشت کرده‌اند تا نیازهای خود را تأمین کنند.

در پاسخ به این‌که «آیا در پرداخت قبض، وام، اجاره‌بها یا قسط مسکن خود برای دو ماه متوالی عقب افتاده‌اید یا خیر»، ۶ درصد از پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی جواب مثبت دادند. این آمار برای کانادایی‌های کمتر از ۳۵ سال ۱۱ درصد بود.

در این گزارش آمده است که این نظرسنجی از دستور کار آژانس فدرال برای نظارت بر نحوه مدیریت مالی کانادایی‌ها و تأثیر آن بر سلامت مالی آن‌ها حمایت می‌کند. این آژانس با نظارت بر نهادهای مالی مانند بانک‌ها، مسئولیت حفاظت از حقوق و منافع مصرف‌کنندگان کانادایی را برعهده دارد.

به گفته محققان، بسیاری از کانادایی‌ها به دلیل تورم دوران کرونا با فشار مالی فزاینده‌ای مواجه شده‌اند.

تورم اولین‌بار در ژوئن ۲۰۲۱ روند افزایشی پیدا کرد و تا ژوئیه ۲۰۲۲ از ۳.۱ درصد به ۷.۶ درصد رسید و باعث شد که بانک مرکزی کانادا نرخ بهره را در مدت مشابه از ۰.۲۵ درصد به ۲.۵ درصد افزایش دهد. نرخ بهره درنهایت در ژوئیه ۲۰۲۳ به ۵ درصد رسید. بانک مرکزی کانادا از اواسط سال ۲۰۲۴ شروع به کاهش نرخ بهره کرد و آن را در ماه دسامبر به ۳.۲۵ درصد رساند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی