Search
Asset 2

شهر تورنتو از تابلوهای خیابانی موقت «مسیر تیلور سوئیفت» رونمایی کرد

شهر تورنتو در آستانه کنسرت تور دوره‌های این ستاره پاپ در مرکز راجرز، که قرار است در ماه جاری برگزار شود، از ۲۲ تابلوی خیابانی «مسیر تیلور سوئیفت» رونمایی کرد.
تابلوهای خیابانی موقت «مسیر تیلور سوئیفت» در تورنتو (City of Toronto)

شهر تورنتو در آستانه کنسرت تور دوره‌های این ستاره پاپ در مرکز راجرز، که قرار است در ماه جاری برگزار شود، از ۲۲ تابلوی خیابانی «مسیر تیلور سوئیفت» رونمایی کرد.

این تابلوها، که با مشارکت شهرداری و مرکز راجرز تهیه شده‌اند، در امتداد مسیری تعبیه شده‌اند که میدان نیتن فیلیپس را به مرکز راجرز وصل می‌کند. شهرداری در بیانیه‌ای مطبوعاتی در ۴ نوامبر اعلام کرد که این تابلوها در کل نوامبر پابرجا خواهند بود و سپس به بانک غذایی نان روزانه اهدا می‌شوند تا به حراج گذاشته شوند.

به گزارش شهرداری، راجرز نیز تا سقف ۱۱۳ هزار دلار- براساس عدد خوش‌یمنِ سوئیفت یعنی عدد ۱۳، به این مرکز کمک خواهد کرد.

اولیویا چو، شهردار تورنتو، گفت: «مایه افتخار است که برای تقریباً دو هفته پذیرایِ موسیقی و جادوی تیلور سوئیفت در تورنتو هستیم. امیدواریم طرفداران از قدم زدن در «مسیر تیلور سوئیفت» لذت ببرند و با دست باز از حراج تابلوها حمایت کنند؛ تابلوهایی که هرکدام یک یادگاری هستند و برای کارهای خیر مورد استفاده قرار می‌گیرند.»

ایده تابلوهای خیابانی موقت به جنیفر مک‌کلوی، مشاور و معاون شهردار تورنتو، تعلق دارد که در ماه جولای به تصویب شورای شهر تورنتو رسید. این پیشنهاد ۲۱ رأی موافق و ۱ رأی مخالف به دست آورد.

در حال حاضر هفت تابلو از جمله تابلوی «۱ مسیر تیلور سوئیفت»- که در خارج از مرکز راجرز نصب شده- آماده حراج آنلاین هستند و شش تابلوی دیگر تا ۱۰ نوامبر به حراج گذاشته می‌شوند. در ادامه نیز پنج تابلوی دیگر هر دوشنبه در ماه نوامبر به حراج گذاشته خواهند شد.

قیمت ابتدایی تابلوی «۱ مسیر تیلور سوئیفت» تا زمان انتشار این مقاله ۴ هزار و ۳۰۰ دلار بود.

نیل هترینگتون، مدیرعامل بانک غذایی نان روزانه، گفت که این ابتکار به مقابله با ناامنی غذایی در تورنتو کمک می‌کند.

او در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: «در دورانی که از هر ۱۰ شهروند تورنتویی ۱ نفر از بانک‌های غذایی استفاده می‌کند، وجوه جمع‌آوری‌شده از طریق حراجی صرفِ این خواهد شد که شهروندان نیازمند به غذا همیشه جایی برای مراجعه داشته باشند.»

کنسرت‌های سوئیفت از ۱۴ تا ۱۶ نوامبر و از ۲۱ تا ۲۳ نوامبر در تورنتو برگزار خواهند شد. به گزارش دستینیشن تورنتو، این کنسرت‌ها بیش از ۲۸۲ میلیون دلار عواید اقتصادی خواهند داشت که بیش از ۱۵۲ میلیون دلار آن شامل هزینه‌‎های جاری می‌شود.

شهرداری پیش‌بینی می‌کند بیشتر افرادی که در کنسرت حضور پیدا می‌کنند مسافر باشند و انتظار می‌رود که بیش از ۵۰۰ هزار نفر در یک بازه دوهفته‌ای وارد تورنتو شوند که همراهان از جمله والدین یا هم‌سفرانی که در کنسرت شرکت نمی‌کنند را نیز شامل می‌شود.

این تور در ۱۷ مارس ۲۰۲۳ از گلندیل در آریزونا آغاز شد و در ۸ دسامبر در ونکوور به پایان خواهد رسید.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی