Search
Asset 2

کاخ سفید: ترامپ و شی توافق کردند که حکومت ایران هرگز نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد

کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ در توافق کردند که جمهوری اسلامی «هرگز» نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد.
دیدار شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین (راست)، در تاریخ ۱۴ مه ۲۰۲۶ در معبد آسمان در پکن، چین، با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده.(Brendan Smialowski - Pool/Getty Images)

کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ در توافق کردند که جمهوری اسلامی «هرگز» نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد.

بر اساس این بیانیه که روز پنج‌شنبه ۱۴ مه (۲۴ اردیبهشت) منتشر شد، رئیس‌ جمهوری خلق چین در این دیدار مخالفت پکن با «نظامی‌سازی تنگه هرمز» و هرگونه تلاش برای دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری را اعلام کرده است.

به گفته کاخ سفید، دو طرف همچنین بر ضرورت باز ماندن تنگه هرمز برای تضمین جریان آزاد انرژی در جهان تأکید کردند.

در این بیانیه آمده است که شی جین‌پینگ به افزایش خرید نفت آمریکا ابراز علاقه کرده تا وابستگی چین به تنگه هرمز در آینده کاهش یابد.

طبق این بیانیه، دو طرف علاوه بر موضوع خاورمیانه، درباره مقابله با ورود مواد اولیه تولید فنتانیل به آمریکا و همچنین افزایش خرید محصولات کشاورزی آمریکا از سوی چین نیز گفت‌وگو کرده‌اند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی