Search
Asset 2

فرماندار فلوریدا: آموزش نظریه انتقادی نژاد در مدارس، «متنفر کردن کودکان از کشورشان» است

نظریه ران دسنتیس، فرماندار جمهوری‌خواه فلوریدا، روز جمعه گفت که او مخالف آموزش نظریه انتقادی نژاد در مدارس است. نظریه‌ای که منتقدان آن را
ران دسنتیس، فرماندار فلوریدا (Cliff Hawkins/Getty Images)

ران دسنتیس، فرماندار جمهوری‌خواه فلوریدا، روز جمعه گفت که او مخالف آموزش نظریه انتقادی نژاد در مدارس است. نظریه‌ای که منتقدان آن را «بر اساس روایتی نادرست از تاریخ» و «ایجاد تنفر در بچه‌ها نسبت به کشورشان و نسبت به یکدیگر» می‌دانند.

دسنتیس که در یک کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه در پنساکولا سخن می‌گفت، ضمن اشاره به معافیت مالیاتی اخیر در خصوص مواردی مثل لوازم مربوط به بازگشایی مدارس افزود که از مودیان مالیاتی خواسته شده است که نظریه انتقادی نژاد را تأمین مالی کنند تا به کودکان آموزش داده شود که از کشورشان متنفر باشند و از یکدیگر تنفر داشته باشند.

یاتین چو، رئیس بنیادی مربوط به مبارزه با نژادپرستی در نیویورک در گفتگو با برنامه «فوکوس تاک» متعلق به اپک‌تایمز، نظریه انتقادی نژاد را به عنوان ایده‌ای توصیف کرد که نتایج متفاوت مانند نمرات شایستگی تحصیلی را مورد هدف قرار می‌دهد. به طوری که آنها را به یک متغیر وابسته به نژاد تبدیل می‌کند.

به گفته او طرفداران این نظریه، روی مفهوم سوسیالیستی برابری نتایج تأکید دارند، و اختلاف نتایج را ناشی از امتیاز ریشه‌دار نژادی می‌دانند، و در نتیجه مردم را به «ستمگران» و قربانیان آنها یعنی «مظلومین» تقسیم می‌کند.

جمهوری خواهان در سراسر کشور در تلاشند تا از آموزش نظریه انتقادی نژاد در کلاس‌ها جلوگیری کنند.

اخیراً، کریستی نوم فرماندار داکوتای جنوبی، هم پروژه «۱۶۱۹» و هم تئوری انتقادی نژاد را مورد انتقاد قرار داد و او نیز با آموزش آنها در مدارس مخالفت کرد.

او گفت «پروژه ۱۶۱۹ به تئوری انتقادی نژاد متکی است، و هدفش تقسیم بیشتر دانش آموزان بر اساس رنگ پوست‌شان است.»

کریستی نوم روز جمعه در یک سری تویت نوشت «این نامناسب و غیر آمریکایی است. در داکوتای جنوبی جایی ندارد و مطمئناً در کلاس‌های داکوتای جنوبی جایی نخواهد داشت.»

پروژه ۱۶۱۹، نخست در یکی از شماره‌های ویژه مجله نیویورک تایمز کلید خورد، و  تلاش می‌کند مبنای تأسیس آمریکا را تجارت برده در اقیانوس اطلس بداند، به جای آرمان‌هایی مانند آزادی فردی و حقوق طبیعی انسان، که در واقع به عنوان عامل غالب در تأسیس آمریکا شناخته می‌شود.

این پروژه به طور گسترده توسط مورخان و دانشمندان علوم سیاسی مورد انتقاد قرار گرفته است، به طوری که برخی منتقدان آن را تلاشی برای بازنویسی تاریخ ایالات متحده از دریچه چپ و سوسیالیستی خوانده‌اند.

نیکول هانا جونز، خالق پروژه ۱۶۱۹ ، در مصاحبه ای در تاریخ سوم می به انتقاد جمهوری‌خواهان از این پروژه واکنش نشان داد و ضمن تأکید بر این نکته که برنامه درسی ۱۶۱۹ برای مدارس متکی بر مسئله آزادی بیان است، گفت «این پروژه‌ای است که سعی می‌کند کودکان را در مورد آنچه کشور ما بر اساس آن ساخته شده است، آموزش دهد.» او افزود «برده‌داری برای ایالات متحده بنیادی بود، و ما پس از برده‌داری، ۱۰۰ سال تبعیض قانونی علیه سیاهان آمریکایی را تجربه کردیم»

هانا جونز ادامه داد «میچ مک کانل و امثال او می‌خواهند فرزندان ما از طریق تبلیغات، و ملی‌گرایی از تاریخی مطلع شوند که بر مبنای واقعیت‌ها نیست، بلکه مربوط به این است که آنها چگونه می خواهند وانمود کنند که کشور ما است.»

طرفداران نظریه انتقادی نژاد اظهار می‌دارند که نشان دادن «نژادپرستی سیستمی فراگیر» و تسهیل ریشه‌کن کردن آن ضروری است.

منتقدان نظریه انتقادی نژادی، و مارکسیسم، می‌گویند که مفهوم این نظریات نابودی نهادهایی مانند سیستم عدالت غربی، اقتصاد بازار آزاد و ادیان ارتدکس است، و در نهایت جایگزینی آنها با نهادهای سازگار با نظریه انتقادی نژاد است.

مطالب دیگر:

تشکیل  مجدد کمیسیون ۱۷۷۶ ترامپ به منظور مقابله با تدریس نظریه مارکسیستی انتقادی نژاد

هشدار پزشکان درباره جنایات رژیم چین در برداشت اعضای بدن انسان‌های زنده برای پیوند عضو

رای قاضی ایالت جورجیا به بررسی مجدد آرای غیابی شهرستان فولتون

اخبار مرتبط

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی