Search
Asset 2

۱۰۰ پهپاد ایرانی در آسمان عراق و اردن توسط آمریکا و بریتانیا نابود شد

(JACK GUEZ/AFP via Getty Images)

رسانه‌های اسرائیلی از رهگیری و نابودی ۱۰۰ پهپاد شلیک شده از سوی ایران به اسرائیل توسط آمریکا و بریتانیا خبر دادند.

علی‌رغم نابودی این ۱۰۰ پهپاد تایمز اسرائیل عنوان کرد که همچنان صدها هواپیمای بدون سرنشین دیگر هنوز در راه هستند.

پیش‌تر گزارش شده بود که جنگنده‌‌‏های انگلیسی مستقر در قبرس برای کمک به رهگیری موشک‌‌‏ها و پهپادهای شلیک شده از ایران به سمت اسرائیل به پرواز درآمده‌اند.

گفته شده که اردن نیز در رهگیری پهپادهای شلیک شده از ایران شرکت داشته و هواپیماهای اردنی ده‌ها پهپاد را در حریم هوایی این کشور سرنگون کرده‌اند.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای از شهروندان اسرائیلی خواست که با شنیدن آژیر خطر به پناهگاه‌ها بروند و تأکید کرد که «ما با انواع مختلف تهدیدات روبه‌رو هستیم، احتمال دارد که هشدارها در مناطق وسیعی اعلام شوند.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی