Search
Asset 2

هگست: از جنگ علیه جمهوری اسلامی دفاع می‌کنم و عقب‌نشینی نخواهم کرد

پیت هگست در واکنش به گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال برکناری‌اش، با دفاع از جنگ علیه جمهوری اسلامی، این جنگ را اقدامی «شجاعانه و تاریخی» توصیف کرد که مانع دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای خواهد شد.
وزیر جنگ ایالات متحده، پیت هگست، در تاریخ ۱۹ مارس ۲۰۲۶ در یک نشست خبری در پنتاگون در آرلینگتونِ ایالت ویرجینیا، آخرین اطلاعات درباره عملیات‌های نظامی در ایران را ارائه می‌دهد.(Win McNamee/Getty Images)

پیت هگست در واکنش به گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال برکناری‌اش، با دفاع از جنگ علیه جمهوری اسلامی، این جنگ را اقدامی «شجاعانه و تاریخی» توصیف کرد که مانع دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای خواهد شد.

به گزارش رویترز، وزیر جنگ آمریکا روز پنج‌شنبه ۵ نوامبر (۱۴ آبان) در یک پیامی ویدئویی تلاش‌های کنگره برای استیضاح خود را «نمایشی ساختگی» توصیف کرد و گفت که فشارهای سیاسی تاثیری بر ادامه فعالیت او در وزارت جنگ نخواهد داشت.

او افزود: «آن‌ها به من و به ما حمله می‌کنند، چون ما موثر عمل می‌کنیم. این حملات نتیجه نخواهد داد. ما عقب‌نشینی نخواهیم کرد.»

این موضع‌گیری پس از شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره مطرح شده است؛ انتخاباتی که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، جنگ علیه جمهوری اسلامی را یکی از عوامل اصلی شکست حزب خود در آن دانسته است.

با وجود افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره آینده سیاسی هگست، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، همچنان از وزیر جنگ خود حمایت می‌کند.

ترامپ روز گذشته در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره احتمال تغییر در ترکیب مقام‌های دولت گفت که هگست «عملکرد فوق‌العاده‌ای» داشته است.

او همچنین از نقش وزیر جنگ در عملیات نظامی آمریکا در ونزوئلا و جنگ علیه جمهوری اسلامی تمجید کرد و گفت: «ونزوئلا باورنکردنی بوده است… و در ایران، هفت ماه است که حضور داریم و هر آنچه را که می‌خواستیم کنترل کنیم، تحت کنترل داریم.»

ترامپ مخالفت‌ها با هگست را تا حدی ناشی از تصمیم او برای برکناری شماری از فرماندهان ارشد نظامی دانست.

او در دفتر بیضی کاخ سفید گفت: «ما تعداد بسیار زیادی ژنرال داشتیم. همه ژنرال چهارستاره بودند. من هرگز چنین چیزی ندیده بودم. بسیاری از آن‌ها هم ووک بودند. من ژنرال ووک را دوست ندارم. بنابراین احتمالا به همین دلیل با او مخالفت می‌کنند.»

افزایش فشارها برای استیضاح وزیر جنگ آمریکا

دموکرات‌ها که در انتخابات روز سه‌شنبه کنترل کنگره را به دست آوردند، وعده داده‌اند که پس از آغاز دوره جدید کنگره، تحقیقات گسترده‌ای درباره عملکرد هگست انجام دهند.

حکیم جفریز، رهبر دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان در پیامی در رسانه‌های اجتماعی نوشت: «چرا پیت هگست هنوز سر کار است؟»

توماس مسی، نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان نیز اعلام کرده است که هفته آینده بار دیگر طرح استیضاح هگست را ارائه خواهد کرد.

هگست در پاسخ به این تهدیدها، با اشاره به دو بار استیضاح ترامپ گفت: «تمام این اقدامات با هدف تخریب شخصیت افراد با انگیزه‌های سیاسی انجام می‌شود. این روش علیه رئیس‌جمهور ترامپ نتیجه نداد و علیه من هم نتیجه نخواهد داد. از این بابت مطمئن باشید.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی