عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، گزارش یک روزنامه کویتی درباره تبادل پیام میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده را تکذیب کرد.
براساس گزارش رسانههای داخلی او روز چهارشنبه ۸ اکتبر (۱۶ مهر)، در واکنش به گزارش این روزنامه گفت: «اشتباه است و تکذیب میکنم؛ تماسی نبوده است.»
روزنامه کویتی «الجریده» در گزارشی نوشت که در روزهای اخیر تماسهایی میان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی و استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور خاورمیانه برقرار شده است.
به گفته این روزنامه، آخرین گفتوگوی میان دو مقام شامگاه شنبه ۱۲ مهر انجام شده و احتمال داده است که در هفته آینده نشستهایی غیرعلنی در عمان یا قطر برای هماهنگیهای اولیه پیش از آغاز مجدد مذاکرات رسمی برگزار شود.
الجریده همچنین نوشته است که در تماس اخیر، نماینده ویژه دونالد ترامپ از جمهوری اسلامی خواسته است تا از طرح صلح پیشنهادی دونالد ترامپ درباره غزه حمایت کند.
عراقچی روز گذشته در شبکه اجتماعی ایکس گفت که هیچ راهحلی جز یک توافق از طریق مذاکره وجود ندارد.
پیش از این دونالد ترامپ به خبرنگاران گفته بود که نشانه «قوی» از جمهوری اسلامی برای توافق صلح غزه دریافت کرده است.
















